FCKFC på banen igen

Om FCKFC 24. Mar 2012

Information omkring boykot


At støtte sin klub er en fanklubs vigtigste funktion. Klubben er på vej mod det vigtigste Danmarks Mesterskab nogensinde, og derfor har spillere og klub brug for al den støtte de kan få. Og en af de kampe er hjemmekampen mod Brøndby IF den 5. april.

Da vi mener det oprindelige grundlag for boykot har ændret sig, føler vi ingen grund til længere at fastholde opfordringen til boykot. Derfor synes vi, den nye bestyrelse i FCKFC, at den tidligere udmelding omkring boykot af hjemmekampen mod netop Brøndby IF, ikke længere bør være gældende.

Vi opfordrer alle medlemmer af fanklubben og øvrige støtter af FCK til at møde op til kampen - og de resterende - for at give spillerne den bedst mulige opbakning. For hvis vi står sammen, kan vi se frem til store fodboldoplevelser i de kommende år.

Bestyrelsen og fanklubben vil i fremtiden gøre alt for, at vi ikke igen kommer i en lignende situation, hvor en fanklub ikke kan støtte op om sin klub. Vi vil gennem dialog og samarbejde, arbejde på at denne problemstilling ikke gentager sig, da det hverken er gavnligt for klubben, fanklubben eller spillerne på banen.

I samme forbindelse tager FCKFC på det kraftigste afstand fra den vold og hærværk, der på det seneste har været i kølvandet på FCK’s kampe. Det er og vil aldrig blive foreneligt med de værdier vi har i både FCKFC og F.C. København. Det handler om at støtte holdet på en positiv og festlig måde og de mennesker som udøver vold og hærværk til F.C. Københavns kampe har vi intet fællesskab med.

Bestyrelsen, FCKFC