FCKFC Medlemsdag

FCKFC Medlemsdag
Arrangementer 17. Jul 2012

Deltag i en masse spændende og gratis aktiviteter d. 12 August.

D. 12 August spiller FC København imod AGF i Parken. Denne dag vil blive ekstra speciel for medlemmer af FCKs officielle fanklub, FCKFC! Der vil blive afholdt en stor medlemsdag for at fejre at den nye sæson er gået igang og det vil være gratis for alle medlemmer af FCKFC at deltage i aktiviteterne. Der vil være tilbud til både DUL, Teen og Voksen medlemmer.

Oversigt over hvilke aktiviteter du kan deltage i:

Streetfodbold-turnering med FCK OldBoys:
Saml dit hold og deltag i en streetfodboldturnering foran Parken. Der vil være præmier til de 3 bedste hold. 1. præmien er et gavekort til FCKFCs Europature i 2012/2013. Hver spiller på vinderholdet får et gavekort til værdi af 750 kr. Til turneringen får vi æren af et helt særligt FCK Oldboys Street Team som vil deltage. Michael Mio og Lars Højer er blandt spillerne på holdet. Du får altså muligheden for at prøve kræfter med nogle af klubbens største profiler gennem tiderne. Der spilles med 3 markspillere og 1 målmand. Holdet må højest have 7 mand.

Hvis du vil stille et hold til denne aktivitet skal du skrive til Benjamin@fckfc.dk. Du skal skrive "FCKFC Street" i emnefeltet og oplyse antal deltagere og medlemsnummer på deltagerne. Arrangementet foregår på parkeringspladsen foran Lions & Barrels. Turneringen starter kl. 10 og forventes færdig kl. 13.00. Der vil være badefaciliteter til rådighed efter stævnet.

Parken bag facaden - Særlig rundvisning:
Den normale rundvisning bliver nu udvidet og du vil som FCKFC medlem få en længere og mere spændende rundvisning. Blandt andet vil du få mulighed for at møde nogle af menneskerne bag kulissen i Parken. Mød blandt andet greenkeeper Chris Hague og hør om hans helt særlige forhold til Parkens grønsvær.

Hvis du vil deltage i denne aktivitet skal du tilmelde dig ved at skrive til Benjamin@fckfc.dk. Du skal skrive "FCKFC Rundvisning" i emnefeltet og oplyse antal deltagere og medlemsnummer på deltagerne. Turen starter kl. 11 ved Parkens reception, P.H. Lings Allé 2. Turen forventes færdig kl. 13 og ender ved Lions & Barrels.

Ansigtsmaling, Autografer og Børnequiz:
Kom og få super sej FCK ansigtsmaling og deltag i konkurrencer hvor du blandt andet kan vinde FCK trøjer med autografer og mulighed for at løbe på banen med FCK spillerne til en hjemmekamp (Kamp maskot) Der er masser af præmier og ingen vil gå skuffede hjem :) Leo kigger selvfølgelig også forbi!

Hvis du vil deltage i denne aktivitet skal du tilmelde dig ved at skrive til Benjamin@fckfc.dk. Du skal skrive "FCKFC DUL" i emnefeltet og oplyse antal deltagere og medlemsnummer på deltagerne. Arrangementet foregår på Lions & Barrels fra kl. 13 til kl. 14.30.

FIFA12 turnering:
Vi gentager succesen fra vores Teendag og afholder igen en FIFA12 Playstation turnering for alle FCKFC medlemmer under 18 år. Det vil igen være muligt at vinde fede præmier. Der vil også sideløbende være en bordfodboldturnering du kan deltage i hvor der også vil være præmier.
Hvis du vil deltage i denne aktivitet skal du skrive til Benjamin@fckfc.dk Du skal skrive "FCKFC FIFA" i emnefeltet og oplyse antal deltagere og medlemsnummer på deltagerne. Arrangementet foregår på Lions & Barrels. Turneringen starter kl. 11 og forventes færdig kl. 14.30. Dette arrangement er for FCKFC medlemmer i alderen 10 - 18 år.

Fodboldquiz:
Deltag i stort anlagt fodboldquiz med spændende runder og flotte præmier. Der vil være runder om både FCK og international fodbold og man deltager i hold. Holdet skal bestå af 2 - 5 personer. Der vil være præmier til de bedste hold.
Hvis du vil deltage i denne aktivitet skal du skrive til Benjamin@fckfc.dk. Du skal skrive "FCKFC Quiz" i emnefeltet og oplyse antal deltagere og medlemsnumre på deltagerne. Arrangementet forgår på Lions & Barrels. Quizzen begynder kl. 15 og slutter kl. 17.

I løbet af hele dagen vil det være muligt at købe drikkevarer på L&B til særlige FCKFC priser. Derudover vil det også være muligt at bestille mad til gode priser. Vi håber at I vil tage godt imod dette arrangement og at vi vil se mange medlemmer d. 12 August. Der er ingen begrænsninger for hvor mange aktiviteter du må tilmelde dig så der bør bestemt være nok at tage sig til.

Vi ses d. 12 August!
FCK FAN CLUB