FCKFC informerer

FCKFC informerer
Om FCKFC 6. Aug 2011

FCKFC og FCK indgår ny samarbejdsaftale

I forbindelse med indgåelsen af den nye samarbejdsaftale mellem FCKFC og FCK udtalte formand Michael Patuel til fck.dk:

-Vi er meget glade for, at vi sammen med F.C. København kan starte en ny æra. Vi vil med den nye samarbejdsaftale få væsentligt mere eksponering via klubben, ligesom vi vil få øget hjælp til markedsføring, PR og generelle aktiviteter. Alt sammen til glæde og gavn for vores medlemmer. Vi ser meget frem til at komme i gang med arbejdet under de nye rammer.

 

Yderligere er det vigtigt for bestyrelsen at understrege, at aftalen udelukkende er indgået med henblik på at skabe merværdi for fanclubbens medlemmer.

 

En sådan aftale ville aldrig være indgået, hvis vi som bestyrelse mente at den ville forringe vilkårene for fans af København. Vi er glade for at vi med denne aftale får endnu bedre muligheder for at iværksætte nye tiltag til glæde for vores medlemmer, end vi havde i forvejen. Vi håber derfor at resultatet af denne aftale allerede vil være synligt fra starten af den nye sæson.

 

Der vil i den kommende udgave af Brølet være en nærmere beskrivelse af den nye samarbejdsaftale. Brølet nr. 67 rammer postkassen i starten af Juli måned. 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen FCKFC