FCKFC indendørsturnering 2012

FCKFC indendørsturnering 2012
Arrangementer 15. Dec 2011

Så er rammerne på plads for den traditionsrige FCKFC indendørsturnering...

FCKFC indendørsturnering 2012!

Juletiden er knap nok overstået før træningslejrene rundt omkring i Hovedstaden går igang med de intense forberedelser til slaget imellem fraktionerne.

De tørre facts:
Sted: Nørrebrohallen (bane 1A og 1B)
Dato: Lørdag d. 21. Januar
Tidspunkt: 10-15
Hold: 7 mands hold. Man skal være fyldt 18 år og man skal være medlem af FCKFC for at deltage.
Pris: 250 kr pr hold
Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 17 Januar.

Uanset boldtalent opfordrer vi så mange som mulig til at dukke op til en hyggelig og festlig fodbolddag. Støtte på "tribunerne" i form af sang, flag, trommer, konfetti m.m. er mere end velkomment. Lad os gøre det til en festlig og sjov dag i fællesskab. Efter stævnet vil vi gå ned på Café Prinsen (Hamletsgade 4) og nyde nogle pilsnere i fællesskab.

Vinderen af turneringen, samt runner-up, er direkte kvalificeret til DFF’s Inde-DM og har mulighed for at forsvare den nuværende titel som Danmarksmester i Fanklubfodbold. De deltagende hold som repræsenterer FCKFC får deres tilmeldingsomkostninger dækket for DFF’s inde-dm. Dette gælder både stævnet, samt den efterfølgende fest. DFF stævnet er d. lørdag d. 11 februar i Randers.

Tilmeld dit hold nu ved at skrive til benjamin@fckfc.dk med emnet ”FCKFC indendørsturnering. Husk at oplyse mobilnummer på holdansvarlig samt holdnavn. Du skal også oplyse navn og medlemsnummer på de deltagende.