Er du én af dem der skal med Fanklubben til Manchester på tirsdag?

Turinfo 19. Okt 2023

 Så skal du tjekke din mail og sikre dig, at du har modtaget al information fra os. 

Vi har sendt dig to mails indenfor den seneste uges tid.

Praktisk information

Den første blev sendt mandag d. 9. oktober.

Denne mail indeholder en vedhæftet fil med praktisk information omkring mødetid, mødested og alt andet du har behov for at vide. Det er meget vigtigt du besvarer denne mail med det samme, hvis du ikke allerede har sendt os dit navn som det står i dit pas. Vi skal bruge informationen allersenest i morgen, fredag d. 20. oktober.

Har du købt turen for flere, så er det også dit ansvar at sende os de korrekte navne på dem.

Elektronisk billet

Den anden mail har vi sendt i denne uge. Den indeholder et link til din billet til kampen på Old Trafford. Denne billet findes kun som elektronisk billet.

Har du købt turen til flere, så vil du modtage en mail for hver deltager med et separat link. Det er dit ansvar som køber for flere deltagere, at sikre, at du har modtaget billetter til alle deltagere.

Vi oplever at rigtig mange har problemer med at åbne deres links.

Hvis du ikke bruger Wallet på din telefon normalt, så vil det første du skal gøre være at sikre dig at den er aktiv. Wallet kan være standard på telefonen og allerede ligge bland apps på telefonen. Ligger den ikke på din telefon, skal du gå i din appstore og downloade den. 

Vi har oplevet at mange har haft problemer med at åbne deres links. Dette burde nemt kunne afhjælpes ved at kopiere linket og tilføje https:// foran linket. 

Kan du stadig ikke åbne dit link, så søg hjælp hos én af guiderne på turen. 

 

 

 

Vi glæder os til at se jer i lufthavnen på tirsdag & tage jer med til Manchester.