En sejr for dialogen

En sejr for dialogen
Klubsamarbejde 9. Dec 2012

FCK-Brøndby den 21.oktober - nu for ALLE!

Det er med glæde, at FCKFC kan konstatere, at der igen bliver åbnet op for Brøndby fans til det kommende opgør den 21. oktober i PARKEN. Denne gang uden nogen form for restriktioner som det tidligere har været tilfældet ved disse opgør. En positiv udvikling for os fans, som vi skal bygge videre på, mener FCKFC.  
Efter de seneste forholdsvis stemningsløse opgør mellem F.C. København og Brøndby IF, er der nu igen mulighed for, at kampen kan blive den flotte ramme vi alle gerne vil have den til at være.
 
Det kan godt være der for tiden ikke er meget på spil i forhold til tabellen, når FCK og Brøndby mødes. Men for mange af os har håneretten og stemningen omkring kampene, lige så meget betydning som en placering i tabellen. Derfor er det glædeligt, at vi er kommet frem til, at restriktioner ikke nødvendigvis er vejen frem, for at komme vold og hærværk til livs, eller for at få den positive stemning tilbage på tribunerne.
 
FCKFC har i lang tid været i dialog med både FCK, Urban Crew, og senest Brøndby Support, Alpha Brøndby og Brøndby IF, omkring en normaliseret afvikling af kampene mellem FCK og Brøndby. I FCKFC er vi glade for den tillid og samarbejdsvilje klubben har vist os fans, i bestræbelserne på få de her kampe tilbage på sporet, og ikke mindst i forhold til at overbevise politiet om vores beslutsomhed i forhold til at ville problemerne til livs. Vi har hele tiden ment, at vi i fællesskab (klub og fans) har redskaberne, der skal til, for at dansk fodbolds største opgør igen kan have den festlige og farverige kulisse det fortjener.
 
At vi alle har et fælles ansvar for at tingene over tid normaliseres, kan ingen være i tvivl om. Af den grund har det også været FCKFCs vigtigste opgave at samle så mange stærke kræfter bag dialogen med politiet, og sørge for at alle parter forpligtede sig til at vende stemningen omkring disse opgør til det positive. Det er i første omgang lykkedes, men foran os ligger dog et langt sejt træk, som skal få den positive og festlige stemning tilbage i disse lokalopgør.
 
Og første skridt kan vi passende tage den 21. oktober!