Derby-turister: Tak, København!

Derbyturister
Fanliv 16. Maj 2018

De rejsende fodboldfestreportere fra awaydayneutrals.com fik festet igennem med FCK og resten af København

Da sæsonens sidste derby blev fløjtet i gang forrige uge, sad to organiserede fodboldturister på lægterne og så med.

De var på herretur med en mission. Udover at få en god fodboldoplevelse skulle der også en reportage i kassen til deres website: Awaydayneutrals.com.

Ud og se med G og C

Bag pseudonymerne Big G og Little C, er Greig og hans svoger Chris. Begge bosiddende udenfor London, begge i trediverne, med passion for fodbold, og en idé der startede med, at Greig vandt to billetter til en kvartfinale ved EM i 2016.

Hvorfor ikke komme mere ud og se fodbold i Europa, ha' det sjovt, lave et website med en guide til hvordan andre kan gøre det og have en undskyldning til konen for at komme ud og se fodbold?

Således blev det, og i lidt i samme stil som nogle måske kender det fra den hjemmelige Stadionturen, der besøger og anmelder stadions i Superligaen, 1. og 2. division m.m.

Denne gang gik turen altså til København og derby i Parken. En tur der bl.a. inkluderede (for) mange lakridsshots, glemte tegnebøger og østrigske ishockeyfans.

Det er der kommet en festlig reportage ud af, og uden at afsløre for meget, så har FCK, og København i det hele taget, helt sikkert to nye udenlandske sympatisører.

Se reportagen fra awaydayneutrals.com her.