Brøndby på søndag

Turinfo 29. Apr 2013

 

På søndag d. 5. maj er det tid til sæsonens sidste derby, når vi kl. 19.00 spiller på Brøndby Stadion. Dette derby kan på mange måder blive specielt. Vi har muligheden for at sikre os det 10. mesterskab, vi kan spille brøndby tættere på nedrykning og derbyet kan altså forhåbentligt blive det sidste i minimum et års tid!
 
 
Vi håber derfor på at se så mange FCK-fans, som overhovedet muligt til denne kamp, som er en perfekt mulighed for at tage revanche for pokalnederlaget i november på Brøndby Stadion.
Vi vil til denne kamp opfordre alle medfans til at møde op på dagen i en hvid FCK-trøje, eller anden hvid trøje. Dette vil forhåbentlig, sammen med de øvrige visuelle indslag, være med til at skabe en flot og farverig tribune bag målet, som vi har set det før! Det er alles ansvar at sprede ordet om dette, da det er afgørende, at så mange som muligt følger denne opfordring, uanset vejret!
 
 
På dagen vil der være samling for alle FCK-Fans på Vesterbro Torv fra kl. 12.00, hvor der vil være mulighed for forplejning på de mange beværtninger i nærheden, og derudover mulighed for køb af merchandise.
 
 
Der vil senere på dagen være afgang mod brøndby i særtog fra Dybbølsbro st. med forventet afgang omkring kl. 16.34. Toget vil kører direkte til Glostrup St., hvor vi samlet vil gå turen til stadion, hvor portene vil være åbne ved vores ankomst. Der vil ligeledes være særtog hjem mod København efter kampen.
 
 
Der skal lyde en kæmpe opfordring til alle FCK-fans om at tage med til dette specielle derby, som måske bliver det sidste længe, og hive alle FCK-fans med, som man kender. Billetter til udebaneafsnittet er allerede sat i salg og kan købes i Megastore. Alle bør derfor købe deres billet i dag, så vi kan sikre, at vi fylder så mange, som overhovedet muligt af de 3.000 tildelte pladser!
 
 
 /F.C. København Fan Club & Sektion 12