Billetfordeling i Superligaen

Billetfordeling i Superligaen
Fra bestyrelsen 13. Sep 2011

Information fra bestyrelsen

Den 12. september blev der afholdt sikkerhedsmøde forud for kampen mellem Brøndby IF og F.C.København den 24. september.
På mødet blev det gjort klart at F.C.København til kampen kun vil få tildelt 750 billetter. Brøndby IF vil få det samme antal til den omvendte kamp i Parken.
En sådan fordeling af billetter, hverken kan eller vil F.C. København FanClub og Brøndby Support acceptere. Vi mener det er skadeligt for den positive fankultur, at der på denne måde kommer restriktioner på antallet af billetter, og dermed begrænser antallet af fans der kan følge deres hold på udebane. Begge fanklubber er enige om at det er forkasteligt at der ikke, som i forbindelse med europæiske kampe, er regler omkring antallet af billetter som udeholdet har krav på, således at man undgår en situation som denne.
Kampene mellem Brøndby IF og F.C.København er de absolut største opgør i dansk fodbold. En del af årsagen hertil er de store fanskare som følger opgørene fra begge klubber. Dette tiltag vil være med til at dræbe en stor del af intensiteten til kampene. Ydermere vil det lave antal af billetter tvinge udeholdets tilhængere ud på andre afsnit, hvilket ikke virker sikkerhedsmæssigt forsvarligt.
F.C. København FanClub og Brøndby Support vil i den kommende tid tage sagen op med divisionsforeningen og DBU med henblik på at få en retfærdig fordeling af billetter til kampene og klare regler omkring antallet af billetter man som udehold har krav på.

Bestyrelsen FCKFC