Afstemning

Afstemning
Årets spiller 6. Apr 2011

Årets spiller 2010/2011

Så er det traditionen tro blevet tid til at kåre årets spiller i København.

 
For et års tid siden var afstemningen i fuld gang. Som altid var det medlemmerne af FCKFC der kunne stemme på den spiller som de følte havde været den bedste i løbet af sæsonen. Lynhurtigt dannede der sig et klart billede, da en enkelt spiller modtog henved hver anden af de afgivne stemmer. Atiba Hutchinson blev en klar vinder af sidste års afstemning og svært var det også at argumentere imod at valget faldt på lige netop Hutch. 
 
I år har der været mange spillere, der har hævet deres eget og Københavns generelle spillemæssige-niveau. Derfor er det med stor spænding at vi i bestyrelsen ser frem mod den kommende afstemning. 
 
Da sidste års afstemning var noget af et tilløbsstykke, blev kontoret ganske enkelt løbet over ende af alle de mails de modtog med stemmer. Derfor vil det i år foregå noget anderledes. Hvis du er medlem af FCKFC, kan du på følgende link: oprette brugerprofil.
 
Med din brugerprofil kan du netop nu deltage i årets afstemning og rette i dine medlemsoplysninger. I fremtiden vil du også kunne stemme på månedens FCK-spiller, tilmelde dig fanklubbens nyhedsbrev og meget mere.
 
Er du ikke allerede medlem af FCKFC og ønsker at være med til at kåre året spiller, så skynd dig at melde dig ind i fanklubben nu!
 
Kåringen af årets spiller vil som sidste år finde sted til guldfesten efter kampen mod Aab i parken, d. 29 maj. 
 
Vi håber at I oven på den mest succesrige sæson i klubbens historie, vil være med til at udvælge den spiller som I synes har været den bedste i sæsonens løb.
 
Mange guldhilsner 
Bestyrelsen FCKFC
 
Hutch med blomster og tegning fra guldfesten 2009/2010