Ændrede medlemsfordele

Info 20. Aug 2020

Corona-situationen og nyt billetabonnement har ændret fordelene for U18 og De Unge Løver

Op til den kommende start på sæsonen er vi blevet nødsaget til at lave ændringer i medlemsfordelene for U18 og De Unge Løver.

 

U18-medlemmer har inden Corona haft mulighed for at hente to stk. billetter til langt de fleste hjemmekampe. Dette vil desværre ikke være muligt at tilbyde i den første del af sæsonen, da der stadig vil være restriktioner og begrænset antal på tribunerne. 

Ordningen er ikke afskaffet, men midlertidigt ikke mulig. Vi krydser fingre for, at vi efter de første par hjemmekampe har mere information om hvornår medlemsfordelen igen bliver mulig at benytte. Vi håber inderligt, at vi igen kan tilbyde billetter til U18 medlemmerne senere på efteråret 2020.

 

For de Unge Løver har det tidligere været muligt at få rabat på sæsonkort til familietribunen gennem fanklubben. F.C. København har i år ændret familiesæsonkortet til det nye billetabonnement og derfor er det ikke længere muligt at tilbyde samme rabatordning. 

I stedet for den tidligere rabataftale kan vi i stedet tilbyde De Unge Løver 3 måneder gratis første gang der tegnes billetabonnement.

Ønsker man at gøre brug af de tre måneders gratis abonnement, skal man sende os en mail med medlemsnummeret på den Unge Løve, så sender vi en kode retur, som nemt kan benyttes når man tegner billetabonnement.

For nærmere information eller rabatkode kan du skrive til os på - info@fckfc.dk

 

Du kan læse mere om billetabonnementet på fck.dk - kort på familietribunen

 

Vi håber, på forståelse for ændringerne og glæder os til at byde jer velkommen i Parken igen.