Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

Diverse 1 dag 2 timer siden
Hvem bliver Jess' afløser som træner for AG(F) København?
Der er efterhånden ikke nogen tvivl om, at København kommer til at fortsætte med at bruge penge på det, der er allerbedst at bruge penge på: fyrede... Læs mere her»
De korte linier 1 dag 6 timer siden
Skal Jess Thorup fyres?
Personligt tror jeg ikke på, at Jess Thorup vil formå at levere et passende bidrag som cheftræner til, at klubben kan opfylde sine målsætninger. Læs mere her»
Bazar 2 dage 2 timer siden
spilletrøje 15/16 den blå/ sort stribede
Søger away spilletrøje 15/16 den blå/sort stribede i Large. evt bytte lige over med Delaney spilletrøje vundet her på siden Læs mere her»
De korte linier 3 dage 8 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Silkeborg IF (25/07-2021 kl. 16:00)
Tredje hjemmekamp på en uge byder på besøg fra Søhøjlandet, da nyoprykkede Silkeborg kommer forbi Parken. Begge hold lagde ud med uafgjort i første... Læs mere her»
De korte linier 6 dage 3 timer siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. Torpedo BelAZ Zhodino (22/07-2021 kl. 19:00)
Sæsonens første europæiske kamp, og Jess Thorups første europæiske kamp i FCK-regi, byder på belarussisk visit, da Torpedo BelAZ Zhodino gæster... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.