Sidelinien er FCKFC's officielle debatforum, der i dets nuværende form har mere end 500.000 indlæg og næsten 10.000 medlemmer.

Der bliver diskuteret lidt af hvert, men mest fodbold og FCK med alt lige fra transferrygter til hvordan det går for tidligere FCK-spillere.

Når du er logget ind som bruger har du også adgang til Sideliniens livechat eller "Skakten" som den også kaldes.

Gå til sidelinien.dk »

Seneste emner på Sidelinien.dk

De korte linier 1 uge 1 dag siden
Optakts- og kamptråd: F.C. København vs. AaB (18/10-2020 kl. 18:00)
Første kamp i post-Ståle æraen i FCK byder på et opgør mod pokalfinalisterne fra AaB, som ligger et enkelt point foran os i tabellen. Med en sejr kan... Læs mere her»
De lange linier 1 uge 4 dage siden
Afskedsbrev til mennesket Ståle Solbakken
Kære Ståle Da jeg vågnede imorges til nyheden om din bratte afsked med FCK, var jeg forvirret. Jeg havde en følelse af, at det ikke var virkeligt.... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 4 dage siden
Den Store Tak For Alt, Ståle-tråd
Kære Ståle Jeg aner ikke, hvor jeg skal begynde og hvor jeg skal slutte. Du har betydet så enormt meget for FCK, og du er manden bag så helt enormt... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 4 dage siden
Resten af efteråret 2020
Resten af dette efterår kommer til at have fokus på 3 ting: 1) At "overleve" de resterende 10-11 kampe med så mange point som muligt, samt... Læs mere her»
De korte linier 1 uge 5 dage siden
Ståle Solbakken fratræder i FC København
Hjalte og William overtager midlertidigt: https://www.fck.dk/nyhed/staale-solb...-fc-koebenhavn 10/10 2020 08:24 F.C. København stopper... Læs mere her»
Gode råd til en god debat 1Opfør dig ordentligtTal pænt selvom du er rivende uenig, og gå efter bolden - ikke efter manden. 2Se dig forEr der måske allerede en tråd, der behandler det emne du er ved at lave en ny tråd om. 3Ha' noget på hjerteUndgå oneliners og lad være med bare, at smide links uden kommentarer.