Tur fra Jylland til Parken.

Turinfo 3. Nov 2009

Vi har i fanclubben besluttet os for at forsøge at arrangere en tur for vores jyske fans til Parken. Den mest oplagte kamp at gøre det til, er hjemmekampen mod Brøndby den 17. Maj.


I den anledning skal vi bruge nogle frivillige nordjyder, som godt kunne tænke sig at være guider i FCKFC. Det er ulønnet arbejde, men man får busturen og billetten til kampen gratis. I første omgang vil der være tale om et forsøg til en enkelt kamp, men hvis alt går godt så er planen at arrangere ture til de store kampe i Parken, og hvem ved, måske til hver kamp, engang i fremtiden.

Da planen er at starte bussen i Aalborg ville det være oplagt om vi kunne finde nogle Aalborgensere der er medlem af fanclubben, over 18 år, som har lyst til at prøve at være guide. På turen til Brøndbykampen vil der være 2 rutinerede guider med fra København, som tager til Aalborg og kører med frem og tilbage, for at oplære de nye guider. Men i fremtiden er det vores håb at disse ture skal kunne køres uden Københavnske guider.

Hvis du har lyst til at være guide på sådan en tur, og du er over 18 og med i fanclubben, så skriv en mail til mig på hamder.stampe@telia.com

Hilsen Stampe, formand for turudvalget, FCKFC.