Tifoudvalget har brug for din støtte!

Tifo 9. Aug 2013

Som bekendt står Champions League-gruppespillet for døren. Dette er ensbetydende med store kampe, fyldte stadions og forhåbentlig mange fede oplevelser.

Kære medfans

 

Som bekendt står Champions League-gruppespillet for døren. Dette er ensbetydende med store kampe, fyldte stadions og forhåbentlig mange fede oplevelser.

 

For de drenge der står bag tifoerne er det nu tid til at trække i arbejdstøjet. Rigtig mange timer skal lægges i at forberede, tilrettelægge og udføre tifoer, som kan hjælpe drengene på banen og som kan vise, hvor stolte vi alle sammen er over at være tilbage i Champions League.

 

Og der er store planer fra udvalgets side. Allerede nu er planlægningen og arbejdet i gang. Ligesom der arbejdes på at være så synlige som overhovedet muligt, når København spiller på udebane.Desværre er alt dette på ingen måde gratis. Vi samlede ind i foråret og er yderst taknemmelige for de penge vi fik ind ved disse lejligheder. Vi har gjort alt hvad vi kunne for at minimere vores omkostninger.

 

At lave tifoer til kampe mod så store modstandere som Juventus, Galatasaray og Real Madrid er langt fra billigt. Med tanke på at en tifo som den vi så imod F.C. Barcelona koster omkring kr. 100.000 er vi meget langt fra at kunne opfylde vores målsætninger om at gøre det endnu bedre denne gang.  Derfor vil vi igen bede om jeres støtte.

 

Der vil til flere hjemmekampe i løbet af efteråret derfor blive samlet ind til tifoudvalgets arbejde. Den første indsamling vil være til hjemmekampen d. 14. september, mod Esbjerg FB. Der vil til denne kamp være indsamlere i alle Parkens indgange, fra portene åbner. Vi håber derfor på at alle der kommer til kampen vil tage lidt mønter eller sedler med, og være med til at støtte op om tifoudvalgets fremragende arbejde.

 

Hver måned overfører folk penge til vores konto og vi modtager af denne vej kr. 792,92 hver måned. Dette er vi meget glade for, men vi håber også at vi kan få dette tal endnu højere op. Derfor vil vi gerne opfordre alle, der har et lille beløb de kan undvære hver måned, til at starte en fast overførsel til denne konto: (reg.nr.) 2104 (konto) 8893 313 371 – Alle beløb er mere end velkomne og ingen beløb er for små.

 

Vores ambition med efterårets indsamlinger er, at nå et beløb på kr. 100.000. Derfor håber vi også, at I vil støtte op når vi samler ind til kampen mod Esbjerg i Parken den 14. september og i forbindelse med de kommende Champions League kampe.

 

På forhånd mange tak for jeres bidrag.

 

Med venlig hilsen

Tifoudvalget, FCKFC