Tager du til Skt. Petersborg?

Tager du til Skt. Petersborg
Turinfo 6. Sep 2018

De kommende måneder skal vi spille spændende europæiske kampe.

Vi har forsøgt at lave et lille let overblik, med al den information du har behov for.

Først og fremmest så har vi besluttet ikke at lave ture til nogen af de europæiske kampe. Vi har undersøgt mulighederne grundigt, og vi kan umuligt konkurrere med priserne der er på fly, hvis man arrangerer turene selv. 

Men vi opfordrer dog alle, til at støtte holdet på udebane og arrangere ture til kampene selv.

Her finder du praktisk information, om kampene mod FC Zenit.

 

FC Zenit Skt. Petersborg

I første runde møder vi FC Zenit på hjemmebane.

Det sker:

Hvor: Parken

Dato: 20. september

Tid: Kl. 21:00

Billetter: FCK.dk

 

Returkampen spilles:

Hvor: Skt. Petersburg Stadium/Krestovskij Stadion

Dato: 29. november

Tid: 18:55

Billetter: Billetterne skal købes ved indgangen til stadion i Skt. Petersburg. De kræver AWAY-kort og billetterne koster 500 russiske rubler, hvilket svarer til onkring 50 danske kroner.

 

Værd at vide: 

 

Flybilletter: Du kan i øjeblikket finde billetter til Skt. Petersborg t/r for ca. 1400,- . Du kan benytte søgemaskiner som Momondo eller Skyscanner og vælge den tur der passer dig bedst.

 

Visum: For at rejse til Rusland, skal du have et visum.

Det er en smule omstændigt og du skal påregne ekstra udgifter ved anskaffelse af visum (prisen kan variere på udarbejdelse af invitionen fra hotellet), men her er en lille guide til hvordan du anskaffer dig visum og hvilke dokumenter du skal bruge:

Oversigt over procedure og nødvendige dokumenter: 

1. En “invitation” fra en russisk rejseagent - Når du har valgt det hotel du skal bo på i Skt. Petersborg, så er der på alle hotellers hjemmeside et punkt der hedder Visa support. Det er lidt forskelligt fra hotel til hotel hvordan du søger om 'invitationen', enten udfylder du et skema på selve hjemmesiden eller sender hotellet en email. Du skal have en 'invitation' samt din hotel voucher for at søge visum. 

2. Gyldigt rejsepas - Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter visummets udløbsdato samt indeholde to blanke sider.

3. Ansøgningsskema - Skemaet udfyldes elektronisk på hjemmesiden visa.kdmid.ru, udskrevet og underskrevet personligt af ansøgeren.

Når du udfylder ansøgningsskemaet skal du angive et Reference No som fremgår af den visa invitation du får fra hotellet, og et Confirmation No som er dit bookingnummer fra hotellet.

Desuden skal du oplyse adressen på hotellet.

4. Et farvefoto - Fotoet skal være i størrelse 3.5x4.5cm, på en lys baggrund, med et klart frontalt billede af ansigtet. Billedet skal tages indenfor de sidste 6 måneder før datoen for ansøgningen. 

5. Et rejseforsikringsbevis - forsikringen skal være gældende i Rusland i hele visummets gyldighedsperiode. Du skal sikre dig at den rejseforsikring du har pt (højest sandsynligt en del af din almindelige forsikring) dækker hele verden - eller i hvert fald også omfatter Rusland. Når du har sikret dig det, skal du bede dem lave en officiel skrivelse, hvor de bekræfter at din forsikring dækker dit ophold i Rusland. Gælder din rejseforsikring kun indenfor EU, så kan du ganske nemt udvide din forsikring til en Verdens forsikring i stedet. 

Når du har styr på alle dokumenter, så skal du aflevere alle dokumenter udskrevet på visumcenteret ved et personligt møde.

6. Personligt møde - Aflever dokumenter og visumansøgning til det valgte visumcenterefter aftale. Du kan booke et møde her: https://ifs-denmark.com/booking/record/?domain=15&language=53

 

Du kan læse mere om krav og dokumenter for at få visum på IFS Denmark (Det Russiske Visumcenter Danmark)

http://www.ifs-denmark.com/page/676?domain=15&language=53#tab_3362 

 

Mødested for FCK-fans i Skt. Petersborg: Endnu ikke fastlagt 

 

Turen til stadion: Den hurtigste måde at komme til stadion, er at tage metroen fra centrum.Det metrotog der stopper tættest på stadion, er den grønne metrolinje. Metrostationen man skal af på hedder Novokrestovskaya (Новокрестовская) og efter en kort gåtur er man på stadion.

 

 

Vi ønsker alle der tager turen til Skt. Petersborg en rigtig god tur. 

 

Relateret

Seneste nyheder

Galleri 22. Maj 2024
Galleri 17. Maj 2024
Årets spiller 16. Maj 2024

Kommende kampe