Støt F.C. København hjemmefra

FCKFC 15. Apr 2020

Selvom vi ikke kan komme til fodbold i øjeblikket, så kan vi stadig godt støtte hjemmefra. 

Desværre er der ingen fodbold i aften eller det kommende stykke tid for den sags skyld. Det er en beslutning, som er nødvendig og vi har fuld forståelse for, men hold nu op, hvor vi savner fodbolden allerede. 

Måske bliver afsavnet også det større, fordi man endnu ikke har nogen som helst forudsætning for at vide, hvornår fodbolden ruller igen eller hvordan fremtiden kommer til at se ud. 
Som fodboldfans skal vi selvfølgelig stadig støtte vores klub, selvom der ikke spilles fodbold i øjeblikket, så vi kan sikre os, at vi kommer tilbage til samme oplevelse, når fodbolden vender tilbage. 

F.C. København er måske ikke er den klub i Danmark, der er mest presset økonomisk, men det er klart, at enhver virksomhed der er tvunget til at holde lukket ikke tjener nogen penge. Som fans kan vi bidrage til, at der også er penge i kassen, når fodbolden igen spilles og det ikke er økonomien, der holder fremdriften tilbage. 

Derfor vil vi gerne opfordre jer allesammen til at støtte F.C. København på den måde man nu kan og har råd til at støtte, når det ikke er fra tribunen. 

* Køb F.C. Københavns merchandise over fanshoppens hjemmeside - www.fckfanshop.dk

* Har du ikke fået penge retur for købte billetter, så giv afkald på disse penge

* Benyt F.C. Københavns sponsorer og partnere - https://www.fck.dk/partner/fckpartnere

* Støt samarbejdsklubberne - www.fck.dk/boldibyen/blue-white-banner-samarbejdsklubberne

* Støt fanklubbens venner og gode samarbejdspartnere Le Fix - www.le-fix.com

* Meld dig ind i fanklubben - www.fckfc.dk

* Støt tifo - MobilePay 80005

* Køb fanklubbens merchandise til dig selv eller en ven - www.fckfc.dk/shop/merchandise

Der er helt sikkert flere måder du kan støtte på. Tænk ud af boksen og giv hvad du kan. I sidste ende kan det gøre en enorm forskel, når vi igen kan komme til fodbold. 

Tak! 

Vi glæder os til igen at se jer allesammen i Parken.