Referat af Turudvalgets møde 24. September

Turudvalget 10. Feb 2008

 

Turudvalgsmøde 24. September   Tilstede:
Stampe
Frank
Heinz
Motormund

Fraværende:
Anja

Fællestur:
Fckfc Amager vil lave en fælles tur til Horsens med os.
Dette takker vi ja til da vi i øjeblikket har svært ved at fylde busserne selv.

Awaybusser:
Vi har ikke sendt en awaybus afsted i år. Vi valgte at lade det være et spørgsmål om udbud og efterspørgsmål og stadig have tilbuddet hvis der er nogen der gerne vil købe en awaytur.

Guideture i foråret:
Da vi blev enige om at vi i turudvalget skal have mindst én tur som guide om året, lavede vi en liste så vi kunne vælge nogle ture vi gerne ville have i foråert.

Reklame på storskærmen:
Der var ikke reklame på storskærmen under Aabkampen. Aftalen var at det skal der være hver gang. Motor snakker med kontoret.

Bedre overblik over økonomien i turudvalget:
Vi vil gerne have bedre overblik i udvalget over vores økonomi, så vi har valgt en økonomiansvarlig (Motormund) der skal sætte sig ind i vores økonomi sammen med kontoret. Hvis vi får bedre styr på vores økonomi kan vi sætte prisen ned på udvalgte ture og lave tilbud igen.

Næste møde:
Vi har planlagt at næste møde bliver den 31. Oktober. Det vil samtidig være vores julefrokost. Vi skal finde en restaurant og en bar vi gider at gå til.

Evalueringsskemaer:
Vi er blevet enige om at hvis der sker noget uforudset på turene (som at folk bliver sat af eller slagsmål og så videre) skal guiderne udfylde et evalueringsskema.

Tidligture:
Vi har valgt at prøve at sende en tidligbus afsted til Herning 16. November, for at lokke flere med og for at se hvordan det går. Stampe laver reklame for denne tur på Sidelinien og på fckfc.dk

Det var alt for denne gang.

Mvh Turudvalget