Prematch i Farum fra kl. 17.00 onsdag

Arrangementer 30. Apr 2012

Kom til Farum til Prematch og forhåbentlig endnu 3 point

Onsdag aften spilles en af sæsonens måske mest afgørende kampe. FC Nordsjælland tager på Farum Park imod F.C. København i en direkte kamp om det danske mesterskab samt den direkte kvalifikation til Champions League. Vigtigheden af topopgøret kan ikke understreges nok, og I den forbindelse har de danske mestre brug for den bedst mulige støtte. Guldet skal sikres, og de københavnske spillere kan hjælpes på vej med massiv opbakning.
 
F.C. København, FCKFC og Sektion 12 vil derfor opfordre alle fans af Byens Hold til at drage til Farum onsdag aften. Der er brug for alle!
 
Forud for kampen er der i samarbejde med FC Nordsjælland arrangeret et festligt pre-match arrangement foran udebaneafsnittet. Fra kl. 17:00 vil der være musik samt gode tilbud på mad og drikkevarer. Så kom og varm op med den øvrige FCK-fanskare på denne forhåbentligt forårslune fodboldaften. Der skal i den forbindelse lyde en stor tak til FC Nordsjælland for deres gæstfrihed og for at gøre dette arrangement muligt samt en opfordring til folk om at værdsætte at der er i en tid hvor man som fodboldfan mange steder mødes med restriktioner og skepsis stadig findes hold der tænker på at stille muligheder til rådighed istedet.
 
Ud over pre-match arrangementet har FC Nordsjælland givet FCKFC mulighed for at medbringe og opstille både capo-tårn og tifo-materialer, så kulisserne kommer bestemt ikke til at fejle noget.
 
 
Så kom til topkamp i Farum onsdag og få en hyggelig og festlig fodboldaften!