Praktisk information - Næstved - F.C. København

Turinfo 3. Jul 2008

Næstved har i forbindelse med kampen lørdag d. 8 marts udsendt følgende meddelelse:

Lørdag den 8. marts kl. 17.00 mødes Næstved og FC København i kvartfinalen af DBU's Landspokalturnering, hvor omkring 10.000 tilskuere forventes at valfarte til Næstved Stadion.
Samtlige 2.300 billetter til siddepladserne er for længst revet væk, men der er endnu plads på ståpladserne. Billetprisen ved indgangen er 120 kroner for voksne/pensionister og 70 kroner for børn.

Her følger gode råd og praktiske informationer i forbindelse med kampen:

* Den store tilskuerinteresse for kampen vil naturligvis medføre meget trafik i stadionområdet, og Næstved Boldklub opfordrer i den forbindelse Næstved-borgere til at gå eller cykle til stadion; alternativt finde parkeringsmuligheder et stykke fra stadion.

* Næstved Boldklub opfordrer tillige alle om at komme i god tid. Blandt andet fordi alle vil blive visiteret inden de kommer ind på stadion, hvor det ikke er tilladt at medbringe flasker, fyrværkeri og knive m.v.

* Specielt tilskuere, der har købt billet til siddepladserne, kan med fordel komme i god tid. Der er nemlig tale om unummererede pladser, og det er således først-til-mølle-princippet for en sikre sig en god siddeplads.

* Rolighedsvej bliver afspærret i den ene ende fra Præstøvej, så indkørsel til parkeringspladserne ved henholdsvis Næstved Hallerne og grusbanerne skal ske via Nygårdsvej.

* Kørestolsbrugere skal ind via indgangen ved Ryttergården, og det vil til denne kamp ikke være muligt at få biler med ind på stadion.

* Der vil være et afspærret område til henholdsvis Næstved- og FCK-tilhængere, og der vil være talstærkt politi uden for stadion og professionelt vagtselskab inde på stadion.

* På ståpladserne skal Næstved-tilhængere bruge indgangen ved Ryttergården, mens Rolighedsvej-indgangen er forbeholdt FCK-tilhængerne, der har mulighed for at deltage i et førkamp-arrangement på bane 8 ”Højen”.

* Næstved-tilhængere er velkommen til at deltage i afterpartyet i Næstved Hallerne efter kampen, hvor der er livemusik. Her er ikke adgang for FCK-tilhængere.