Oddset Fair Fans Cup 2010

Oddset Fair Fans Cup 2010
Arrangementer 2. Sep 2010

Tirsdag d. 09.02.2010

Oddset Fair Fans Cup 2010

 

årets udgave af Fair Fans Cup har fået navnet Oddset Fair Fans Cup 2010, da Oddset er hovedsponsor for begivenheden.

Formålet med stævnet er, foruden at give DFF’s medlemmer en oplevelsesrig dag, at vise omverdenen, at danske fodboldfans er i stand til at omgås hinanden uden at der opstår komplikationer af nogen art. I snart 15 år har der været arrangeret inde-dm for fanklubberne,

årets udgave af Oddset Fair Fans Cup finder sted lørdag den 13. februar 2010 i Gormshallerne i Jelling fra ca. kl.10.00 – 17.00.
 

Under stævnet vil der være mulighed for både spillere og tilskuere i alle aldre at deltage i forskellige former for aktiviteter. For spillerne kan bl.a. scoringspræmier nævnes, hvor sponsorer har doneret præmierne. Vinderholdet kan selvfølgelig gå derfra med vandrepokalen og ikke mindst håneretten, men derudover er der også pokaler til evigt eje til de tre bedste hold.

Det er en tradition, at der efter afviklingen af stævnets finale er middag og kæmpe fest for de deltagende. I år forventes op i mod 200 personer at være en del af aftenens begivenheder, som foruden middag byder på amerikansk lotteri – de frivillige hos The Crazy Reds har i dagens anledning været rundt og samlet knap 100 gevinster! Og så sørger en lokal DJ selvfølgelig for at der også kan blive budt op til dans på tværs af klubskellene.

The Crazy Reds har også sørget for overnatning i deres klublokaler ”Crazy Palace” blot 300 meter fra festlokalerne på Vejle Stadion, som Vejle Boldklub venligst har stillet tilråde.

Yderligere informationer om stævnet findes på http://vejlefan.dk

Foruden Oddset, sponsoreres dette års stævne af R2 Group, Tipsbladet, Intersport HC Sport Vejle, Carlsberg, Jelling Musikfestival, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank og Sydbank.
 

Fair Fans