Nyt fra DFF

Fansamarbejde 24. Mar 2009

 

Bamse og DFF med ny VM slagsang til landsholdet

Hele Danmarks Bamse har sagt ja til DFFs invitation til at indspille en ny VM slagsang til landsholdet.

Sangen skal hjælpe med at samle hele Danmark bag landsholdet til de afgørende VM kvalifikationskampe mod Albanien, Portugal, Sverige og Ungarn. Indtægterne går til indkøb af fodbold udstyr til børn og unge i Cape Town. Vi er på vej til Afrika hedder Danmarks nye VM slagsang og den udkommer d.1. April.

 

Danskerne skal samles bag landsholdet.

 

Normalt indspilles sange i forbindelse med slutrunder, men i DFF mener vi, at det er nu der er mest brug for, at danskerne samler sig bag Olsens drenge. Det kræver fuld opbakning fra lægterne og resten af Danmark, hvis lilleput landet skal lykkes med kvalifikationen til VM.

 

Sangen hedder "Vi er på vej til Afrika" og er produceret med støtte fra DBU og DBU´s sponsorer Dong & Arla. Foruden Flemming Bamse Jørgensen medvirker Mortendrengen med kække landsholdsrim, mens Amager Gospel Kor fylder godt op i lydkulissen.

 

Den danske fodboldgave til Sydafrika.
Alle indtægter fra download og cd salg går ubeskåret til indkøb af udstyr til fodbold projekter i Cape Towns ghetto områder. Uanset om Danmark når hele vejen til slutrunden, vil DFF i samarbejde med DBU og Afrika Kontakt i København, fordele resultatet af indsamlingen under VM. Hver gang sangen downloades støtter man indsamlingen med ca. 4 kr.

"Vi vil på denne måde gerne vise Sydafrikanerne, at vi sætter pris på deres invitation og som det hører sig til med en høflig gæst, så sender fodbold Danmark en gave afsted til værterne" udtaler initiativtager og formand i DFF, Ronni Abergel.

 

Bamse elsker fodbold

Flemming "Bamse" Jørgensen behøver ingen nærmere præsentation. Gennem 35 år har Bamse budt Danmark op til fest og fællessang og nu gør han det igen. Bamses hjerte banker ikke kun for Landsholdet, men også for barndomsklubben AGF. Du kan snart opleve Bamse i den kommende sæson af TV2 Allstars , når han står i spidsen for "verdens gladeste kor" fra Smilets By.

Læs mere om Bamse og hans venner på www.bamsesvenner.dk