Nordens største prematch party!

Nordens største prematch party!
Arrangementer 20. Aug 2010

Det er med stor glæde at F.C. København Fan Club, Urban Crew og PROCK, med støtte fra FCK nu kan invitere alle til Pre-Match Party onsdag d. 25 august.

 

F.C. København spiller onsdag aften den måske vigtigste kamp i klubbens historie. Vi står på dørtrinnet til den turnering alle klubber drømmer om at spille med i. Byen, klubben og ikke mindst klubbens fans, tørster efter deltagelse i UEFA Champions League, men vi har en stor opgave foran os.
Det kræver hårdt arbejde, hvis vi skal sikre os samlet videre avancement. Det er ikke kun spillerne på banen der skal vise deres værd, det er også F.C. Københavns fans. Det er til kampe som disse, at vi fra lægterne virkelig kan få indflydelse på spillet.
Denne onsdag bliver speciel. Det markerer vi ved at holde optaktsfest for alle københavnske fans. Festen holdes på PROCK (PARKENs Sportscafé) fra kl. 15.00, hvor der vil være fordelagtige priser for alle. Der er fadøl for bare 25 kr. og billige shots, 10 stk. for kr. 100,00. Endvidere vil der være underholdning i form af DJ, fodbold på flere storskærme og mulighed for at købe billig merchandise fra Super Shoppens bod. Derudover kigger et par af spillerne forbi i løbet af dagen. 
 
Vi håber, at alle vil bakke op om denne event, da det skal være en fælles markering af hvor vigtig denne kamp er for os alle. Kom forbi og få en fadøl, så du kan tage toppen af nerverne og smøre stemmebåndet før kampen.
Vel mødt, ALLE FCK fans. Denne dag skal vi rykke sammen og skabe en atmosfære, der er København værdig OG som kan bære os igennem til UEFA Champions League.
 
Med venlig hilsen
 
FC København FanClub, Urban Crew, FC København & Prock