KU bliver til TU

Om FCKFC 25. Sep 2007

Kampudvalget skifter navn og søger hjælpere

Kampudvalget tager navneforandring til Tifoudvalget, og samtidig ønsker vi flere hjælpere – flere flittige hænder til at gøre store oplevelser større på tribunerne.

 

Vi laver mange forskellige ting, så som at sælge creperuller ved Nedre C tribunen, sætte plast og/eller flag op før kampe, foruden at komme op med en lang række af kreative forslag som kan leves ud på tribunerne.

Vi syr blandt andet selv vores bannere og stofflag, som derefter bliver malet og brandhæmmet.

Nogle af disse ting er mere tidskrævende end andre, og da vi stræber efter at lave større og mere visuelle tifo'er, har vi brug for flere frivillige, gerne med kreative ideer og kræfter. Så hvis du kan afse tid udenfor arbejdstid, skole og familie i ny og næ, foruden at komme nogle timer før kampstart, så kunne det være dig vi står og venter på.

 

På sigt ønsker vi at være flere som er fast tilknyttet tifoudvalget. Men syntes du at det er for meget for dig, så er der altid brug for hjælpere, som kan komme når der er større ting i gang.

 

Vi forventer at du aldersmæssigt er 16+ og deltager aktivt når der er opgaver, store såvel som små. Mængden af disse opgaver er i stor grad varierende. Nye hjælpere vil blive grundigt introduceret i de værktøjer som er i hjælperhvervet.

 

Vi glæder os til at blive kontaktet enten på mail (tifo-udvalg@fckfc.dk) eller hvis du kontakter os til næste kamp. Du kan altid kende tifo folket ved vores grønne veste.

 

Hvis du ikke har den tid det kræver, men brænder inde med gode ideer og forslag er du velkommen til at sende os en mail på tifo-udvalg@fckfc.dk

 

FCKFC's Tifoudvalg