Kandidatur: Michael Kruuse

Generalforsamling 24. Mar 2008

 

Mit navn er Michael Kruuse, og kom til verdenen d. 4. juni 1980 i Randers. Jeg tog min universitetsgrad på Aalborg universitet, og efter knap 1½ års ledighed, fik jeg den geniale idé at flytte til København slutningen af maj sidste år. 3 mdr. senere havde jeg det job jeg har i dag, som er IT konsulent på Herlev hospital.

Mit tilknytningsforhold til byen har dog været bygget op over længere tid end det. Tilbage i sommeren 2003, blev en lokalafdeling i Aalborg startet, først uden reel styring, men senere med mig som formand. Det skal ikke være nogen hemmelighed at opstart og drift af lokalafdelinger i yderområder af Danmark kan være utroligt tricky. Af samme grund gik afdelingen neden om og hjem vinteren 2006.

Jeg ser dog kun min tid med lokalafdelingen som positiv, da det dels gav en del erfaringer til hvad man IKKE skal. Samtidig blev jeg introduceret til en lang række folk indenfor fanklubben. Størstedelen af disse værende tifo folk. Af netop den grund sidder jeg i dag som medlem af tifo udvalget.

Mit kandidatur til en bestyrelsesmedlemspost har været både en nyere beslutning, samt del af en længerevarende proces. Jeg blev først præsenteret for muligheden/forslaget at stille op til bestyrelsen sidste år. Det var på daværende tidspunkt ikke relevant for mit vedkommende, da jeg flyttede fra den ene landsdel til den næste på næsten ugentlig basis.

Da jeg nu bor i København – faktisk 10 min fra Parken - ser jeg ingen hindring i at stille op.

Jeg er bekendt med at bestride en post i en bestyrelse kræver sine kræfter. Dog ser jeg det ikke som nogen hindring for at fortsætte mit hverv i tifoudvalget. Min funktion i tifoudvalget er så specifik, at jeg er sikker på at denne ikke vil stå i vejen for et virke i en bestyrelse.
Samtidig ser jeg også tilstedeværelsen i bestyrelsen og udvalget som en optimal mulighed for at sammenkoble det styrende organ, samt et af de betydende udvalg, både økonomisk, men også i form af udvalgets effekt på tilskuerne i Parken og på udebane.

Jeg kunne sikkert bruge flere sider på hvor og hvordan jeg kan bruge mine kompetencer i en bestyrelse. Ting jeg ville revolutionere, og ting jeg ville sætte mig dybere ned i. Det er jeg nu ikke så sikker på er så relevant. Jeg har nogle analytiske, kommunikative og innovative evner, men hvordan de skal udnyttes, afhænger fuldstændig af den proces fanklubben ønsker at sætte i gang. Jeg synes det er mere relevant at gå en kandidat på klingen med dennes holdninger til relevante emner indenfor fanklubmiljøet.

En bemærkning af mere personlig karakter. Fanklubben har altid stået for mig som et fabelagtigt netværk af engagerede mennesker, hvor man oftest kommer ind på livet af folk med meget at byde på. Jeg opfordrer da alle med lysten til at deltage i arbejdet om at melde sig på banen. Det er faktisk ikke så svært ”at komme ind i varmen”. Blot tænk på FØ's "Vær et FÆ!". (red.: Flittig og Ærlig) Bare der, kommer man langt.