Information om flyturen til Leicester.

Turinfo 11. Okt 2016

Der er kun ganske få pladser tilbage på flyet til Leicester.

Det betyder, at vi sender over 380 glade københavnere til Leicester. 

Det betyder også, at der er rigtig meget at holde styr på administrativt.

Vi har løbende sendt mails ud med informationer om turen. Der er dog flere der ikke har modtaget denne mail. Det kan der være flere forskellige årsager til. Oftest er vores mail havnet i spamfiltret, men det kan også være tastefejl der er skyld i en forkert opgivet emailadresse.

Skulle du ikke have modtaget mailen, så kan du finde de praktiske oplysninger her:

Rejseplanen ser således ud: 

Afrejsedato 18. okt. 2016 

Mødested: Københavns Lufthavn – Terminal 2 

Flynummer: DK7167 

Mødetid: Kl. 07.15 

Afgang: Kl. 09.15 

Forventet ankomst til East Midlands Airport: Kl. 10.00 lokal tid 

Foran lufthavnen venter der busser, der kører til Leicester centrum. Turen tager ca. 35-45 minutter alt efter trafikken. 

Herefter er der tid til at udforske Leicester på egen hånd. 

Vi har endnu ikke et fast mødested i Leicester, men vi ved der arbejdes på at skabe en fanbase for alle F.C. Københavns fans i centrum. Leicester er ikke en stor by, så det burde være muligt at finde, men vi skal selvfølgelig nok give information om den præcise adresse, så snart vi kender den.  

Vi forventer, at de fleste medrejsende fans fra København vil være ved fanbasen omkring kl. 15.00 lokal tid. 

Du kan vælge selv at finde til King Power Stadium eller du kan følges med os andre. Vi går samlet fra centrum til King Power Stadium, der ligger ca. 20 min. gang fra centrum.  

Efter kampen bliver vi højst sandsynligt tilbageholdt på stadion indtil området er ryddet for Leicester fans. Vi har ingen anelse om hvor længe vi bliver tilbageholdt, men busserne venter lige uden for portene. 

Vi forventer afrejse fra East Midlands Airport omkring midnat lokal tid og flyet forventes at være tilbage i København d. 19. oktober ca. kl. 03.00 dansk tid. 

Det eneste du skal medbringe er følgende: 

Pas 
Ordrebekræftelse  
AWAY-kort 

Du modtager ingen billetter. Du checker ind på passet i lufthavnen, men medbring også din ordrebekræftelse for god ordens skyld. Du behøver ikke at printe ordrebekræftelsen – hvis den kan fremvises på telefonen er det også ganske fint.

Du får udleveret billetten til kampen i flyet på vej til Leicester. Når du har modtaget billetten er det dit ansvar at passe godt på den. Mister du billetten kan vi ikke udlevere en ny. 

Da det er et fly vi har lejet, er der free seating, og det betyder, der ikke er faste pladser og at man frit kan vælge hvor man ønsker at sidde. Er man flere der rejser sammen, og ønsker man at sidde samlet, opfordrer vi til at man følges ombord på flyet. Vi forventer at flyet bliver udsolgt, så vi appellerer til at man for så vidt muligt ikke efterlader tomme pladser hvis man ønsker at sidde sammen med rejsepartnere. 

Det vil ikke være muligt at efterlade ting på bussen, men medbringer du ting du ikke ønsker at tage med på stadion, så kan de efterlades på flyet.

Så vidt vi er informeret, så kan du godt medbringe en rygsæk med ekstra tøj eller lignende på stadion, men det er selvfølgelig ikke tilladt at medbringe deodorant, flasker eller andet der kan bruges som våben eller kasteskyts.

Skulle du have spørgsmål til turen, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

Vi glæder os til at tage dig med til Leicester. 

 

F.C. København Fan Club