Information om Familietribunen

De Unge Løver 28. Jul 2008

 

Her på siden er samlet svar på spørgsmål der oftest stilles omkring Familietribunen.
Familietribunen ligger på B tribunen, indgang ved B8/10.
Portene åbner 1½ time før Kick-Off. Det anbefales at komme i god tid, da der er rift om pladserne på Familietribunen.
Aktiviterne på Familietribunen er beskrevet her i folderen, findes også på www.FCK.dk under Familietribunen, samt i dagens  kampprogram i Nyheds Avisen.   Familietribunes aktiviteter lukker ned ca. 20 minutter før kampstart. Børn under 5 år kan komme gratis til Fodbold via Familietribune, ifølge med en betalende voksen.
Dette gælder de kampe hvor der ikke er nummererede pladser.   Er du medlem af De Unge Løver (DUL) kan du ved fremvisning af dit DUL-kort, , komme gratis ind på Familietribunen, ved SAS- liga kampe i PARKEN, hvor der i programmet står DUL. Giroindbetaling medbringes hvis du ikke har modtaget et kort. Du kan invitere en ven under 12 år med på DUL kort.
Er du over 12 år har du som Teen-løve, gratis adgang på Familietribunen på de kampdage, der i programmet står; Teen-day, dette gælder kun disse kampe.   Voksne skal købe billet til Familietribunen, B8 9/10, enten i forsalg via Billetlugen eller Fona.
Man ved henvendelse til Karina Danilesson, 3527 8490 forhøre om mulighed for at få byttet sin billet til Familietribunen.
Der er ryge forbud på HELE Familietribunen. Der er ikke mulighed for at komme uden for stadion. Mad og drikke der kan købes på familietribunen:   Sodavand / kildevand /øl
Pølser / Hapsdog
Slik / candy-floss / popcorn
Kakao / kaffe