Information bustransport Zürich - St. Gallen

Turinfo 26. Nov 2019

Praktisk information om bustransporten mellem Zürich og St. Gallen.

 

Torsdag d. 28. november kører hele 4 busser mellem Zürich og St. Gallen. 

For den tidlige bus er følgende gældende: 

Mødested: Zürich Bus Station

Mødetid: Kl. 11.45

Bussen kører: 12.00

 

For den sene bus er følgende gældende:

Mødested: Zürich Bus Station

Mødetid: Kl. 16.45

Bussen kører: 17.00

 

For begge typer busser er det gældende at der IKKE må medbringes mad og drikkevarer. 

For god ordens skyld skal man medbringe sin ordrebekræftelse. Den skal ikke printes - det er glimrende hvis den kan fremvises på telefonen. 

 

I St. Gallen vil der være et officielt mødested. Det officielle mødested er i området nær baren O´Five. Vi har lavet en aftale med baren O´Five der ligger Poststrasse 15, 9000 St. Gallen, så de allerede vil holde åbent fra kl. 13.00 når de første busser fra Zürich ankommer. Du kan finde O´Five på kortet over St. Gallen lige her - O´Five

 

Da der er et godt stykke vej fra St. Gallen centrum og til stadion er der sat busser ind, der kører alle til stadion. Ønsker man at benytte busserne fra centrum og til stadion, så skal man være i området ved baren O´Five senest kl. 19.00. Busserne kører fra området omkring O´Five til stadion ca. kl. 19.30.

Bemærk at man på stadion kun kan handle med et særligt stadionkort ("Stadionkarte"), som man kan købe i specielle boder. Man kan kun købe kortet med kontanter (CHF) - altså IKKE med euro eller betalingskort. Fra midten af 2. halvleg til ca. en halv time efter kampen kan man i boderne få udbetalt det ubrugte beløb i CHF.

Skal man med busserne retur efter kampen, så er det vigtigt, at man orienterer sig og sørger for at komme med den rigtige bus, da der efter kampen vil holde flere forskellige busser. 

 

Vi ønsker alle en god tur.