HUSK stemningsmøde torsdag den 6. marts 2008 kl. 19.00

Fanliv 3. Maj 2008

 

Der er mange der har efterlyst større aktivitet fra FCKFC's side på stemningsfronten, både på ude- og hjemmebane. Dette vil vi gerne imødekomme.   Der indkaldes hermed til et stemningsmøde torsdag den 6. marts klokken 19.00 i Sportscaféen.   Et af formålene med det dette stemningsmøde er, at få oprettet et nyt udvalg til udviklingen af stemningen. Et udvalg der udelukkende skal beskæftige sig med stemning, og altså ikke med tifoer ol. som stadig vil blive varetaget af Tifoudvalget.
De nærmere retningslinier for udvalget vil blive bestemt på mødet, og efterfølgende i udvalget.   Kunne du tænke dig at være en del af dette udvalg, eller kunne du bare tænke dig, at give dit besyv med, til hvordan sådan en udvalg skal fungere, så duk op til mødet.
Det er naturligvis også tilladt, at komme bare for at lytte. Der kræves ikke tilmelding, du dukker bare op!   Ligesom sidst, vil der til mødet være et panel bestående af repræsentanter fra Fanklubben.   Vi glæder os til at se dig!   F.C. København Fan Club