Har DU nogen sinde overvejet at blive kasserer i fanklubben?

Om FCKFC 20. Mar 2009

 

Har DU nogen sinde overvejet at blive kasserer i fanklubben?

 

Er du en af dem som har overvejet det, men simpelthen ikke har kunnet
komme videre end GAAB?

 

Kassererposten i fanklubben kan virke til at være en ufattelig intetsigende rolle, men det er her vi synes mange tager fejl. Kassererposten har faktisk stor betydning. Den rette ildsjæl vil kunne se hullerne i fanklubben, skubbe toget tilbage på sporet og effektivisere os tilbage ind i det nye årtusinde.

 

Fanklubben kan blive bedre. Det er ingen hemmelighed. Et sted er økonomien. Uden en sund økonomi, hænger det hele ikke sammen. Vi kan ikke køre de busture eller flyrejser vi gerne vil afvikle, vi må nøjes med crepe ruller til alle kampe eller som året arrangement kunne vi ende ud med en omgang rundbold og en kasse øl i fælledparken fordi det var hvad vi havde råd til.

 

Derfor ser vi ikke kun kassereren som en bussemand som banker udvalgene i hovedet når de kommer med himmelråbende krav om flere penge, men det er også manden som er med til at søge nye muligheder, finde bedre måder at bruge pengene på og generelt kommunikere med udvalgene omkring hvad de har behov for og hvordan det økonomisk kan realiseres.

 

En kasserer bør have:
- Kendskab til bogføring
- Viden/erfaring om afstemning og udarbejdelse af regnskab

 

Vi ligger dog også vægt på de menneskelige kvaliteter. Vi er i en fanklub vi alle elsker, så passion er selvfølgelig en god ingrediens. Det, og kommunikationsvillighed.
Så hvis du finder en ”glæde” ved at foretage regnskabsanalyse og budgetopfølgning, lære din fanklub dybere at kende og forbedre den, samarbejde på tværs med udvalgene og fungere som vores alles økonomiske bindeled…

…jamen så synes vi da du bør tage et smut forbi general forsamlingen d. 26. marts kl. 19. Du vil sikkert støde ind i de fleste udvalgsfolk her. De har en tendens til at troppe op.

 

Du skal selvfølgelig også være medlem af fanklubben, og det skal du så have været i 3 mdr. for dels at deltage, men også stille op.

 

Mvh.
Bestyrelsen og udvalgene i FCKFC