Halstørklæde TIFO på søndag

Kampinfo 18. Feb 2015

 

"Matchscarf! Matchscarf! Get your matchscarf!”
Sætningen hører man mange steder rundt omkring i Europa, og selvom vi er begyndt at få mange, som husker halstørklædet hver gang, har vi stadigvæk lang vej endnu.
Af samme grund vil der til årets første kamp, hjemme mod Vestsjælland, være fokus på denne visuelle effekt.
Der vil være halstørklædetifo på Sektion 12 ligesom resten af Parken forhåbentlig vil deltage i den visuelle opbakning og dermed deltage i tifoen ved at medbringe deres halstørklæder! 

Vi vil desuden også komme med en opfordring: Vi kan have masse holdninger til, hvordan transfervinduet er forløbet, til selve spillet og eller til hvordan klubben bliver styret, men så længe vi ønsker at indhente FCM, er det vigtigt at stemningen og støtten til vores klub er i højsædet. Vi skal have stemning, der ikke bare kører derud på autopilot. Vi skal have fest og sang, men hvor vi stadig lever os ind i kampens dynamik. Vi klapper, når der skal klappes, vi pifter når der skal piftes - også selvom en sang kører godt. Det er det, som er vigtigt. Spillerne på banen skal kunne mærke, at vores respons svarer det, der sker på banen. 

Er spillerne skidt kørende, bakker vi op.
Er dommeren en idiot, skal han have det af vide.
Er der brug for, at vi skal smide pres på modstanderen, skal der piftes for fuld skrue.
Er vi bagud 0-5, så skal vores spillere have at vide, hvad vi mener.
Kører det hele vores vej, så fester vi!

Vores glæde, vrede, jubel og ironi er det som skal være kendetegnet for den måde resten af Danmark kender F.C. København. 

Vi glæder os til at se jer alle.