Gymnasiet, fodbolden eller veninderne?

Om FCKFC 17. Jan 2006

 

- Susan er god til at lytte      foto: Mikkel Nørløv Olsen

 

af Mikkel Nørløv Olsen

For Susan er veninderne og skolen i centrum. Fodbold spiller hun på hyggeplan.

 

Hvorfor valgte du praktikplads i FCKFC?


- Fordi det lød spændende og anderledes i forhold til de sædvanlige og kedelige praktikpladser. Anderledes, fordi det er ikke noget man oplever hver dag at komme ind og skrive ”om de kendte”.

 

Har du et ”forhold” til fodbold/FCK?

- Jeg spiller selv fodbold i Ballerup I.F. Jeg har ikke et specielt forhold til FCK, men jeg ser kampene i fjernsynet. Generelt fylder fodbold meget i min hverdag.

 

Kunne du tænke dig at arbejde videre med fodbolden/sporten?


- Selvfølgelig kunne jeg godt tænke mig at blive ved med at spille fodbold. Ikke på professionelt plan, men mere for hyggens skyld.

 

Hvorfor valgte du netop fodbold, og ikke hvilken som helst anden sport?

- Jeg har gået til mange forskellige ting, som ikke har holdt så længe. Det startede med, at en fra min klasses far, startede et fodboldhold op. Vi var et par stykker, som blev. Veninder trækker selvfølgelig også en del.

 

Har du et forbillede, inden for fodbolden?


- Pelé er et af mine forbilleder. Han har gjort meget for fodbolden og for at stoppe korruption. Han hjælper børnene og støtter kampen mod racisme. Han er den positive del af fodbolden.

 

Hvordan er du fan?


- Hvis der er fodbold i fjernsynet, så ser jeg det da, uanset holdene. Jeg ser for det meste kun fodbold i fjernsynet. Jeg er ikke fanatisk.

 

Har du andre interesser end fodbold?


- Der er vennerne og veninderne, og så er der skolen. Om det er interesse, ved jeg ikke lige, men skolen er der, og den skal jo passes.

 

Hvad vil du efter skolen?

- Jeg vil gerne i gymnasiet. Jeg ved ikke, hvad jeg vil, når jeg bliver ældre, og så er gymnasiet en god grunduddannelse.

 

Hvordan er du som person?


- Jeg synes selv, jeg er god til at lytte til andre. Jeg er meget ærlig, og jeg kan godt lide at hjælpe andre. Jeg vil altid støtte mine venner og veninder. Nogle gange kan jeg godt få nogle nedture, men så skal jeg lige have lidt tid, og så går det over.