Fodboldmobning - Nej Tak 2009

Arrangementer 4. Mar 2009

Så er arrangementet til salg i online shoppen

Fodboldmobning - Nej Tak 2009 

                   

F. C. København Fan Clubs De Unge Løver slår i samarbejde med Brøndby Kids, endnu engang dørene op for det fantastiske fodbold arrangement ”Fodboldmobning - Nej Tak”.

Idéen med arrangementet er at skabe en fodboldturnering for drenge og piger mellem 6 og 12 år, hvor vi gerne vil vise børnene at det er muligt at blande FCK og Brøndby fans, og stadig have en god, spændende og oplevelsesrig dag.

 

Denne gang bliver turnering afholdt lørdag den 13. juni 2009 fra 10-16 på B1903s baner på Lyngbyvej 270.

Vi har i samarbejde med DBU lavet om på turneringsplanen, således at der bliver mere frihed i turneringen.

 

Igen i år, vil både maskotten fra F.C. København og Brøndby, være at finde på banerne. Både Leo og Nanok, vil hellere end gerne stille op til fotografering i løbet af dagen.

 

Vanen tro, kommer selveste Kim Milton og dømmer finalekampene.

 

Prisen for de deltagende børn er 85 kr. Prisen inkl. en sandwich, en sodavand og et eksemplar af den legendariske Fodboldmobning - Nej Tak T-shirt. Forældre og søskende er mere end velkomne som tilskuere. Arrangementet er gratis for alle der ikke deltager i turneringen, og der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

 

Vi mangler holdledere på dagen, og hvis du har lyst, eller kender en der har, må du meget gerne skrive til os på: sidsel.vest@fckfc.dk.

 

Sidste frist for tilmelding er den 29. maj.

 

Køb din billet her eller bestil et girokort ved at ringe på tlf. 35 43 23 43.

 

HUSK HUSK HUSK at angive alder og tøjstørrelse ved tilmelding.