Flagproduktionsdag forud for Randerskamp

Arrangementer 9. Feb 2009

 

Vi tager hul på endnu en flagproduktionsdag i FCKFC regi. Dvs. vi åbner dørene for at folk kan komme hos os og få lavet deres eget flag eller topindsflag. Det eneste det kræver, er at du har en idé.

 

Selve dagen vil forløbe således:

Vi åbner op for dørene ved fanklubben på øster Allé 56 fra kl. 10 lørdag d. 19 september – Dagen før kampen mod Randers FC. Hvis du er i tvivl, er det kontortårnet lige ved siden af supershoppen.

På 2. sal hvor fanklubben er, vil du have mulighed for at få dit design tegnet ned på stof. Det kræver blot at du har det billede du vil have på på en udskift, eller at du er i stand til at tage dit design med på USB stick.
Når du har fået dit motiv ned på stof, vil du kunne benytte vores maletelt som er placeret på parkeringspladsen ud foran kontortårnet hvor fanklubben er.

Stoffet bliver syet af vores mest kyndige syfolk og vi har kyndige male og designtekniske personer til at hjælpe til med det øvrige. Dvs. du stadig selv skal male, men du vil kunne spørge om råd på ethvert et tidspunkt.

Vi lukker og slukker omkring kl 17.

Vi tager et mindre gebyr per flag på 30 kr. som går til stoffet, maling og stang/stænger. Der er ingen forudbetaling eller tilmelding. Du møder blot op.

Om du er 12 eller 99 år spiller ingen rolle, men hvis du er under 12, skal du komme med en forælder.

Vi håber at se en masse på dagen. Det er trods alt en rig mulighed for at lære sin fanklub bedre at kende.
 

Venlige hilsner
FCKFC tifoudvalg