FCK-fans kommer gratis til Göteborg!

Turinfo 20. Maj 2005

 

Divisionsforeningen kan i samarbejde med F.C. København Fan Club præsentere årets tilbud til medlemmer af FCKFC.

 

Torsdag den 26. maj klokken 20.35 spilles der Royal League finale i Göteborg, hvor F.C. København møder IFK Göteborg. Som medlem af FCKFC kan du komme GRATIS til Göteborg med alt inklusiv. Det vil sige, at du får bustur, billet til stadion samt en øl/vand og en sandwich i bussen ganske gratis! Tilbuddet gælder for de første 500 medlemmer.

 

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, og skal som sædvanligt ske i Super Shoppen. Der kan ikke reserveres billetter pr. telefon.

 

- Vi er stolte af, at en dansk klub er i historiens første Royal League finale. Med dette tilbud håber vi på, at F.C. København får den ultimative støtte i Göteborg og kommer hjem med pokalen, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Rode Jensen.

 

- Det er et fantastisk tilbud, som Divisionsforeningen har stykket sammen til os. Det er vi meget taknemmelige for. Vi glæder os til turen til Göteborg, og ved at mange selv kører derop. Vi regner med, at vi bliver rigtig mange, og vi vil gøre alt for at få Royal League-pokalen med hjem til Danmark, siger F.C. Københavns Fan Club formand, Anders Larsen.

 

FCK-tilhængere, der allerede har købt bustur med FCKFC vil naturligvis få deres penge refunderet. Dette kan ske på Fan Clubbens kontor i kontorets åbningstid eller på selve kampdagen kl. 14.

 

Har du købt billet til kampen uden bustur, så kan den kun refunderes, hvis du samtidigt løser billet til Fan Clubbens bustur – som altså er gratis for de første 500 deltagere. OBS! Sidste frist for ombytning af billetter er mandag ved Super Shoppens lukketid.