#elskerkøbenhavnimodracisme

FCKFC 14. Okt 2016

Igen i år afholder FARE-netværket (Football Against Racism in Europe) aktionsuge mod racisme, som bliver markeret på en lang række europæiske fodboldstadions.

Det er en aktion, som vi selvfølgelig støtter op om, og det er derfor vi til kampen mod Silkeborg IF viser, at vi, både fans og klub, står sammen og siger nej til racisme og intolerance både på og udenfor kridtstregerne.  

 

Med spillere fra syv forskellige nationer, en træner fra Norge, passionerede fans i international klasse og en farverig hovedstad, er F.C. København et godt eksempel på en mangfoldig storklub, som vi godt kan være stolte af. 

 

I FCK har vi stort set været forskånet for racisme, og vi har endnu ikke modtaget indberetninger fra DBU pga. racisme. Dette betyder dog ikke, at problemet ikke eksisterer, og at det ikke er noget vi skal tage seriøst. Selv små nedsættende kommentarer om en persons hudfarve, religion, seksualitet og etnicitet, skal og bør vi sige fra over for, så alle, både spillere og fans, også fremover kan føle sig velkommen, når hele Byens Hold spiller. 

 

Vær med til at fortsætte den positive udvikling både i Telia Parken og på udebane og upload et billede imod racisme med #elskerkøbenhavnimodracisme på de sociale medier og vær en del af kampagnen. 

 

Med venlig hilsen, FCK og FCKFC 

 

Fakta om FARE netværket

FARE-kampagnen startede i 2001, men er siden da vokset til i dag at være en af de største antidiskriminations kampagner der findes i sportsverdenen. Læse mere på www.farenet.org