Billetter til Danmark-Albanien den 1. april 2009

Landskampe 3. Apr 2009

Vi håber at se rigtig mange larmende fodboldfans på Stemningstribunen.

Vinterpausen kan være en hård modstander for mange fodboldfans, men heldigvis kan vi byde på lidt lune nyheder: Vi åbner for billetbestilling til VM kval.kampen Danmark-Albanien!
VM kval.kampen Danmark-Albanien finder sted i Parken onsdag d. 01. april kl.20.15.

Alle DFFs billetter er til publikumsafsnittet B4 på nedre B (Dong Tribunen). Dette er bag ved målet og ved siden af står De Danske Roligans. Billetterne sælges til DFF til en enhedspris uanset placering på afsnittet. Prisen for billetter er 260 kr./ pr. stk. (normalpris 380 kr.).

Deadline for bestilling af billetter er d. 13. marts 2009. 

Kravene til de der deltager er de samme som hidtil. Man skal være medlem af fanklubben, og man skal være indforstået med at være en aktiv del af landsholdskulissen. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen etc.)

 

Inden kampdag skal vi have tilsendt en liste med medlemmer som har købt billet gennem jeres klub. På listen skal der fremgå navn og medlemsnummer på alle deltagere, og der skal oplyses hvem der er ansvarlig for gruppen. Den ansvarlige skal vi endvidere bruge et telefonnummer på i tilfælde af at der skulle opstå evt. problemer. Det er også den ansvarlige for gruppen der får udleveret billetterne på dagen.

Bestilling af billetter er bindende.

 

Informationer omkring afhentning af billetter udsendes i ugen op til kampen.

 

 

senest den 13. marts kl. 10.00.

 

Husk at alle deltagere skal være medlem af fanklubben.

 

F.C. København Fan Club