Børnebingo i Sportscaféen

15 glade børn mødte op til DUL børnebingo i Sportscaféen i Parken.

BINGOOOOO....... lød det rigtigt mange gange, tirsdag i efterårsferien, da 15 glade børn nogle med medbragte forældre, var mødt op til DUL børnebingo i Sportscaféen i Parken.

Seks hele spil med 1 række, 2 rækker samt hele pladen samt et enkelt spil udelukkende på en hel plade, blev det til.

Under spillene blev der hygget og man kunne tydeligt mærke børnenes spænding, ja de nærmest sad på nåle, for måske blev de den heldige vinder af en flot præmie.

Aftenen var i det hele taget præget af et væld af forskellige interessante ansigtsudtryk for det meste glæde, men også stor koncentration lyste ud af børnene når brikkerne skulle lægges på de rigtige opråbte numre.

Det var meget svært at sidde stille på sin stol når man nu kun manglede et nummer for at blive vinder af en præmie, og det var da også tydeligt for alle når det var en anden der råbte bingo. Udtryk som ”AIIIIII altså” og ”ØØØØV hvor tarveligt jeg manglede kun et nummer”, var et par af de mest brugte udtryk som aftenen skred frem.

DUL udvalget og børnene havde en meget hyggelig aften sammen og vi ser alle frem til at kunne gentage successen ved en anden lejlighed.

DUL udvalget takker vores sponsorer for de meget fine præmier: F.C København, Familietribunen, Sportscaféen, Super Shoppen, Berlingske Tidende og B.T.

Hilsen
Løvemor og DUL udvalget

  • Brølet #45
    #45 Efterår 2004

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005