Triumf for Diablo Diego

Diablo Diego sikrede sig retten til at forsvare FCKFC ved Inde-DM for fanklubber

Janni Niclasen

Hvert år i februar afholder SFF (nu DFF - Danske Fodbold Fanklubber) Inde-DM for fanklubber.

Ved denne årligt tilbagevendende begivenhed stiller hver superligafanklub med to hold. De 24 deltagende mandskaber dyster ud over om pokalen også om æren af at kunne kalde sig vinder af Inde-DM for fanklubber i et helt år.

I denne sammenhæng har FCKFC det stolte hverv at være seksdobbelt mester ud af syv mulige. Når det så er sagt, så må jeg også nævne, at det stadig løber mig koldt ned af ryggen, når jeg tænker tilbage på den enkelte gang for et par år siden, hvor vi med megen sorg i sjælen måtte give trofæet videre til de unævnelige fra Vestegnen.

Lørdag den 24. oktober afholdte FCKFC det årlige Inde-DM kvalifikationsstævne for foreningens medlemmer.

Vinderen af dette stævne ville ud over spillertrøjer vinde retten til at kæmpe for den FCKFC’ske ære ved stævnet til februar, sammen med sidste års- og de efterhånden mange-- dobbelte-mestre fra Pornstarz.

Grundet relativt få tilmeldinger spillede alle hold mod alle ved årets kvalifikationsstævne. For alligevel at få en dramatisk afgørelse og en finale besluttede vi, at de fire stærkeste hold skulle gå videre til et slutspil.

Uden at gå for meget i detaljer med hvordan det gik i de indledende kampe, skal det dog nævnes at sidste års vinder af kvalifikationsstævnet, Fraktion 32, samt det måske mest deltagende hold til alle tider, Nygårdskroen, hurtigt skilte sig ud ved at vinde samtlige af deres indledende kampe. Og deres indbyrdes opgør blev da også en megen jævnbyrdig, polemisk dyst, hvor Nygårdskroen dog endte med at trække det længste strå.

De resterende hold i turneringen spillede alle mere eller mindre lige op. Knights of Vagn sluttede på en pæn tredjeplads og Diablo Diego gik videre som nummer fire, på trods af, at dette hold rent faktisk indkasserede tre nederlag i deres første tre kampe.

I den første semifinale skulle de hidtil overlegne Nygårdskroen dyste mod Diable Diego, i hvad man på forhånd havde forventet, ville blive en halvkedelig affære, der ville ende med storsejr til Nygårdskroen. Men efter at have indtaget det meste af en flaske Bacardi tog djævelen ved drengene fra Diablo Diego, og de gik noget overraskende hen og vandt over Nygårdskroen.

Den anden semifinale forløb noget mere efter hvad man på forhånd kunne forvente efter de indle- dende kampe. Det endte med sejr til Fraktion 32 over Knights of Vagn.

Finalen mellem Diablo Diego og Fraktion 32 skulle ende med at blive en lang og spændende dyst mellem to stærkt spillende mandskaber.

Det meget spændende opgør endte 3 - 3 efter ordinær spilletid. Og (noget overraskende) set over dagen som helhed, trak Diablo Diego sejren i hus med et pragteksemplar af et mål.

Arrangementet afsluttedes med præmieoverrækkelse på dagen, men selve pokalen blev først overrakt til Diablo Diego dagen efter stævnet – nemlig på Carlsberg Corner efter kampen mod OB.

Næste skridt for Diablo Diego og sidste års vinder, Pornstarz, bliver at forsvare de hvide køben- havnerfarver i KB-hallen den 7. februar 2004.

Derfor vil jeg også allerede nu opfordre jer alle til at sætte dagen i denne fodboldhungrende tid af, så holdene har de bedst mulige betingelser for endnu engang at hente pokalen hjem, hvor den hører til.
Og min teori er, at det her kræver mere og andet end blot en flaske Bacardi at hive sejren i hus.

  • Brølet #42
    #42 Vinter 2003

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005