Diego Diego

På efterårssæsonens sidste udebanekamp, fik Fan Clubben mulighed for at sige farvel til en tidligere FCK kæmpe: Diego Tur.

Anders Larsen

Søndag den 24. november hvor F.C. København tog på efterårssæsonens sidste udebanekamp, fik Fan Clubben, med nogen forsinkelse, mulighed for at sige farvel til en tidligere FCK kæmpe: Diego Tur.

Kampen endte 1 – 1 efter en kamp hvor vi ellers havde siddet tungt på AaB, men mod slutningen af kampen kom AaB til flere nærgående forsøg og resultatet synes derfor nogenlunde retfærdigt.

Umiddelbart efter kampen fik Diego blomster fra AaB Support Club som tak for indsatsen i det nordjyske hvor kontrakten i første omgang ikke blev forlænget. Derefter var det, efter aftale med Diego, F.C. København Fan Clubs tur til at overrække Diego et diplom og blomster.

Med Diegos afsluttende periode i F.C. København som indskiftningsspiller og derefter udlejet til AB fik vi aldrig mulighed for at sige ordentligt farvel til Diego inde i PARKEN. Nu har vi forsinket, men ikke mindre velment, endelig fået sagt farvel fra Fan Clubbens side og TAK for en lang og trofast tid i F.C. København til en af de gamle kæmper, der har være med siden starten i 1992.

Held & lykke til Diego fremover, også selvom han starter ud for vores konkurrenter i Ålborg.

På en stille aften i en tom PARKEN kan man stadig høre DIEGO DIEGO runge i betonen på Nedre C.