De moralske vindere ... År 2002

11 raske FCKFc’ere repræsenterede fanklubben i en dyst i dragebådssejlads

Ingen tvivl om at dette holder inden for fodbolden, men som en overraskelse, også i noget så alternativt som Dragebåds-sejlads. (En udtalelse med modifikationer.... Der er en grund til, at vi ikke vedlægger resultatlisten ...)

FCKFC stillede op i en alternativ opstilling 1-2-2-2-2-2 (med styrmand) under slagsangen EPO, desværre hoppede kæden af i første prøvekamp - og kom vist aldrig rigtig på.
I samtlige tre heat så vi kun støvet fra Det Kongelige Teaters opsætning af Grindehvalens Dans (læs: Todi på en skidt dag), til trods for, at styrmanden og resten af holdet forgæves forsøgte at genere modstanderne med usle tilråb og creperuller - nej vi rullede dem ikke ud ...

Det lykkedes aldrig at slå andre end (ja man tror det er løgn) Kvindeligt Arbejderforbund, og det forekommer nøgternt set - ja, tænk bare højt - rigtigt pinligt.

Men set i bagklogskabens ulideligt klare lys var vi endnu engang de sejeste.

Faktum er, at vi udfordrede resten af omegnskommunernes respektive fanklubber, men ingen havde modet til at stille op (vi har mistanke om, at valget af medie til udfordringen var forkert: en avis).

Så det korte af det lange er: FCK styrede igen og som ”vanligt” på hjemmebane ...(København, København - det er kun byens hold, der bærer byens navn).

Situationen er jo, at vi er store nok til at bøje os i støvet for en bedre modstander (heldigvis sker det ikke så tit i SAS-Ligaen), elleve fuldvoksne jord- og betonarbejdere fra MT Højgaard var altså ikke sådan at stoppe (de elleve er sidst set i Rødby Færgehavn, med kurs mod Puttgarden), samme kan siges om 11 bagagebærere fra Sterling Airways (fritaget fra sidste tre-holds skift for at spare kræfter).

Som I sikkert kan gennemskue ud fra ovenstående, var vi ikke just i den nemmeste pulje, og vi var heller ikke i tvivl om, at dette ikke var et tilfælde (man er vel altid klar med en konspirationsteori). Ønskemodstandere (der ikke lignede østtyske kuglestødere) var eksempelvis: Pub og Sport, en båd fyldt med nette små blondiner, der var en god attraktion for de mandlige deltagere, men knap så stærke i det tekniske vidunder: hvis man stikker padlen i vandet, kommer man hurtigere fremad! Eller GN Netcom - en flok it-nørder, der deres aktieværdi taget i betragtning (og deres roning) – burde have arbejdet den dag (lur mig om jeg har aktier i firmaet).

Alt i alt en dag, hvor vi endnu en gang viste Flaget (FC. Københavns), og hvor vores endelige placering var af sekundær betydning (men yderst velklingede i københavnske ører: en ottendeplads - eller var det nu en niendeplads?).

Vi har nu deltaget to gange, og planen er, at tredje gang er lykkens gang, SÅ KOM OG VÆR MED......

Med venlig hilsen

fra de elleve roere, der næste år meget gerne vil dele opgaven med andre stolte (FC) københavnere.....

  • Brølet #38
    #38 Vinter 2002

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005