Formanden har ordet #37

Double øv og double sølv

Denne overskrift dækker over facit på en kompakt forårssæson. På trods af skuffelsen, der heldigvis er ved at være bundfældet, må foråret betegnes som både spændende og særdeles flot.

At der overhovedet kom spænding ind i kampen om DM guldet, må tilskrives både et ustabilt forår med stort pointtab hos vores rivaler fra vestegnen, men vigtigst af alt, et næsten optimalt forår uden nederlag i SAS Ligaen for Hans Backe og gutterne på banen.

Pokalfinalen

Double øv og double sølv

Denne overskrift dækker over facit på en kompakt forårssæson. På trods af skuffelsen, der heldigvis er ved at være bundfældet, må foråret betegnes som både spændende og særdeles flot.

At der overhovedet kom spænding ind i kampen om DM guldet, må tilskrives både et ustabilt forår med stort pointtab hos vores rivaler fra vestegnen, men vigtigst af alt, et næsten optimalt forår uden nederlag i SAS Ligaen for Hans Backe og gutterne på banen.

Pokalfinalen

Selvom spændingen i toppen af SAS Ligaen næsten tog al opmærksomheden, var F.C. København oppe mod et meget opsat og motiveret OB mandskab i Pokalfinalen Kr. Himmelfartsdag i PARKEN. Dagen bød på et flot solskinsvejr, der traditionen tro havde lokket en masse fans til Rådhuspladsen i København. Herfra marcherede vi i samlet trop til PARKEN. ”Vi stopper ikk’ for rødt!” Til oplysning for dem der gik glip af denne hyggelige march. Resultatet af kampen er forlængst glemt, men retfærdighedsvis skal det nævnes at OB var det bedste hold på dagen, og de kunne derfor tage pokalen med hjem til Fyn.

Tifo / kampudvalg

Foråret fik en flot afslutning med en meget vellykket tifo til Brøndby kampen. En stort tak til F.C. København og Carlsberg for en økonomisk håndsrækning til gennemførelse af gratis creperuller. Der skal også lyde en stor tak til Saloprint og GSP Tryk for rundt regnet 6.500 papstykker der smukt dækkede Nedre C i hvidt med FCKFC i store blå bogstaver, da spillerne løb på banen.

Christian Poulsen blev årets spiller

Til forårets sidste hjemmekamp i PAKEN, kunne Christian Poulsen fortjent modtage blomster og et diplom, som bevis på at Fan Clubbens medlemmer havde kåret ham som årets spiller 2001/2002. Endnu et stort tillykke til Christian.

Christian Poulsen fik flere blomster, denne gang sammen med Kim Madsen. Begge to sluttede deres (foreløbige..!) karriere i F.C. København med udgangen af sæsonen. Held & lykke til jer begge to.

Medlem nummer 10.000

Den 23. maj da medlemsnummer 15.310 blev registreret i vores medlemsdatabase, var det samtidig registrering af medlem nummer 10.000.
Den heldig er Emil på 11 år. Emil bor til daglig i Vanløse. Emil var forbi Fan Club kontoret den 30. maj, her modtog han et diplom, blomster samt gaver fra Super Shoppen, F.C. København, Carlsberg og Fan Clubben. Tak til alle bidragsyderne. Alle disse gaver tog næsten mælet fra en meget glad vinder, der afsluttede dagen som gæst i Løvetimen. Tillykke til Emil!

Ændring af diverse rutiner

Vi har i bestyrelsen, og på Fan Club kontoret, brugt sommeren på at gennemgå flere af vores arbejdsgange og rutiner. Nogle af disse er ændret, andre er bare pudset lidt af. Jeg vil ikke gå i detaljer her, men opfordre jer til at læse ’Nyt fra Kontoret’ samt bestyrelsens indlæg længere inde i bladet. Det er meningen at ’Nyt fra Kontoret’ bliver en fast tilbagevendende klumme fra Randi, med de seneste opdateringer fra den front.

Udebaneturene i efteråret kører fra PARKEN

En enkle ændring er dog vigtig nok til at jeg lige vil nævne den her: Busturene kører i efteråret igen fra PARKEN. Svend Mathiasen og Sportscaféen glæder sig til at sende os afsted og modtage os igen når vi kommer hjem. Information om åbningstiderne i Sportscaféen, når vi kører udebaneture, vil blive oplyst af busguiderne. Vi har fået mange henvendelser og spørgsmål vedrørende afgangssted, både på kampdage i PARKEN og på generalforsamlingen i foråret. Vi har konstateret at stemningen helt klart er for afgang fra PARKEN, hvilket også er det mest naturlige. Det er alligevel en smule trist at sige farvel og på gensyn til Søren og det øvrige personale i Nørrebrohallen. Tak for en god og meget positiv behandling i sidste sæson, mon ikke vi ses i PARKEN, og når vi har brug for en hal at holde fest i...?

Informationsmøde for kommende Fan Club hjælpere

Fan Club bestyrelse og repræsentanter for vores udvalg glæder sig, til at byde nye medlemmer og kommende Fan Club hjælpere velkommen til en informationsdag i PARKEN. Er du nysgerrig, har du nogle gode idéer, ris eller ros, så meld dig til informationsmødet på Fan Club telefonen, på e-mail eller via formularen på hjemmesiden som du kan finde under ’Kontakt FCKFC’.

Informationsmødet afholdes lørdag den 14. september 2002, kl. 12 i Fan Clubbens mødelokale på P.H. Lings Allé 4, 1. sal.
Mødet ventes at slutte ved 17-tiden.

Første stop på vores vej ud i Europa er Asien

Det ligner ”lodtrækning” som i DBUs turneringsudvalg! F.C. København og kvalifikationskamp til UEFA Cuppen... afsted til Georgien med dem! I år skal vi møde Lokomotivi Tbilisi. Nå, men alt det Georgien mangler i tilgængelighed må opvejes af den store mulighed for videre avancement. Selvom vi ikke regner med den store skare af fans til kampen i den georgiske hovedstad, skal interesserede da ikke snydes for muligheden. Sport & Event har sammensat en tur med rutefly og hotel. Afrejse den 28. august og hjemkomst den 1. september. Pris: 6.495,-. Se mere på hjemmesiden, hent en seddel i Super Shoppen eller kontakt Fan Club kontoret.

En ny sæson venter i SAS Ligaen

Efter 2 år med fantastiske forårssæsoner, uden nederlag skal der herfra lyde en meget stor opfordring til at give max opbakning i efteråret. Hvis både vi fans, trænere og spillere er 100% klar fra starten af efteråret, skal de fornødne point nok komme ind på kontoen og foråret bliver igen med F.C. København med i topstriden. Det er også i efteråret at DM vindes.

Selvom tiden, feriedagene og økonomien skal række til både Europa Cup og Superliga skal vi markere os på alle tre fronter: Udebane i Europa, udebane i SAS Ligaen, uanset hvor vi spiller, og naturligvis hjemme i PARKEN uanset hvem der vover sig indenfor.

Velkommen til og velkommen tilbage

Det er en stor fornøjelse at kunne ønske Peter Nielsen tilbage i F.C. København. Vi var mange, der var kede af at Peter rejste i sin tid, men ligeså stor er gensynsglæden nu, hvor Peter har valgt at slutte karrieren af med en sæson (muligvis 2...?) hos Byens Hold. 10 år yngre og på vej op af karrierestigen er Urmas Rooba. Urmas er estisk
landsholdsspiller, og skifter til F.C. København fra F.C. Midtjylland. Velkommen til vores nye nummer 3: Urmas Rooba.
Urmas I hope you read this: ”The Fan Club wants to wish you a warm welcome to F.C. København, we all look forward to seeing you do well in the white jersey”.

Er I klar?

Tak for 2001/2002 sæsonen til spillere, trænere, ledere og ansatte i F.C. København. Tak til vores ansatte og tak til alle de frivillige hjælpere, der gjorde det muligt at holde vores aktivitetsniveau så højt, som det var tilfældet. Tak for støtten, til at gøre meget af det muligt, til vores sponsorer , annoncører og samarbejdspartnere. Fan Club bestyrelsen er klar til at tage hul på 2002/2003 sæsonen, er I?

Vi ses!

Anders

  • Brølet #37
    #37 Sommer 2002

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005