Formanden har ordet #34

Så I Røgen..?
Jeg fik vist nævnt i GuldBrølet at spillere kommer og går. Dette skal naturligvis udvides til også at omhandle trænere. Røg smuttede noget hastigt, midt i sin kontraktperiode, det er der skrevet en masse om. Vi skylder, trods den tumultariske afgang, at sige Roy tak for indsatsen i klubben der blev kronet med DM guld medaljer den 13. Juni i Odense.

Så I Røgen..?
Jeg fik vist nævnt i GuldBrølet at spillere kommer og går. Dette skal naturligvis udvides til også at omhandle trænere. Røg smuttede noget hastigt, midt i sin kontraktperiode, det er der skrevet en masse om. Vi skylder, trods den tumultariske afgang, at sige Roy tak for indsatsen i klubben der blev kronet med DM guld medaljer den 13. Juni i Odense.
At den tak så næsten drukner i forargelse grænsende til tilsvining, er beklageligt men nøgternt set er det vel Mr. Hodgson egen skyld. En engelske gentleman der smuttede uden hverken at være Gentle eller Man. Farvel, held og lykke Roy.

Velkommen og et enkelt farvel.
Velkommen skal der lyde til vores "nye" træner Kent Karlsson - Velkommen tilbage og tak for sidst.
Velkommen til Morten Bisgaard og Magnus Kilhstadt.
Farvel skal der lyde til Michael Steensgaard der lod hensynet til helbredet sejre over jagten på come back, god fornøjelse med jura studiet.

Busture til Superligakampe
Vi forsøgt til forårets sidste kamp mod OB at køre vores bustur fra Nørrebrohallen, det kan man vist roligt kalde en success, derfor starter vi også efteråret op med busture fra Nørrebrohallen husk at melde dig til busturene i god tid.

Fan Club aften.
Efterårets Fan Club aftener, holder flyttedag. Vi har besluttet at ændre konceptet på grund af den meget magre tilslutning til bowling aftenerne om tirsdagen i SportsCaféen.
Den sidste fredag i månederne: august, september og november er der Fan Club aften på Central Park, blandt andet med nedsatte priser som på kampdage.

10 års jubilæumsfest.
Den sidste fredag i oktober (26/10) er der ikke almindelig Fan Club aften, men man kan rolig sige at der bliver PARTY! Her holder vi jubilæumsfest i anledning af Fan Clubbens 10 års fødselsdag - se indbydelse andet sted i Brølet.

CL kvalifikation - turen går til Rom.
Ja, desværre blev turen til Linfield ikke til noget, der var ellers 20 tilmeldte fans der var klar til at tage afsted. Lodtrækningen til 3. Runde er netop overstået og Politikens Forlag kan godt sende næste oplag i trykken af 'Turen går til Rom' for den bog får vi brug for! (Vi skulle ikke få problemer med Torpedo Kutaisi… .. ?!?)
Lad os så se om vi får brug for flere rejse bøger i CL sammenhæng i år eller om vi skal ud og rejse i UEFA Cuppen regi, det bliver spændende og vi får brug for al den opbakning der kan gives.

Fan Club seminar
Lørdag den 8. September holder Fan Clubben seminar, sidste vi afholdte et sådan seminar fik vi sat en masse gode initiativer i gang og engageret en masse nye mennesker i arbejdet omkring Fan Clubben. Dette arbejde og de planer der blev lagt dengang trænger til at blive evalueret, opfrisket, forbedret og videreudviklet, så har du tid og lyst til at hjælpe Fan Clubben, med et eller flere af følgende punkter: De Unge Løver, TeenLøverne, Fester, Oppyntning til kampe (tifo), uddeling af Fan Club materiale eller salg af crep ruller på kampdage. Så ring på Fan Club telefonen og meld dig til seminaret.

Vores sponsorer
Som I sikkert har bemærket har Fan Clubben indtil flere tilbud om rabatter m.m. fra forskellige leverandører og sponsorer. Støt dem der støtter os. Du kan finde mere om disse tilbud på siden med Fan Club facts.

Sidste øjebliks opdateringer
Som I kan se udfra ovenstående er der masser af aktiviteter, nogle af disser har indtil flere ubekendte mht. tid og sted for afholdelse. Du kan altid holde dig orienteret via Fan Clubbens hjemmeside eller via KampBrølet der uddeles på nedre C og på Familietribunen. Hvis du har dit faste sæde på øvre C og savner KampBrølet så meld dig til at uddele dette! Dette gøres ved at kontakte Fan Club telefonen - 35 43 23 43

Den sædvanlige sang
Der er tradition for små remindere og småbrokkerier i denne spalte, denne udgave skal ikke være en undtagelse: Husk nu at melde flytning til kontoret!! Vi får masse post retur, inkl. Brølet, så hvis I vil være sikre på at modtage materiale fra Fan Clubben så fortæl os jeres nye adresse…..

I ønskes alle en god sæson, vi ses i PARKEN!
Anders

  • Brølet #34
    #34 Efterår 2001

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005