Formanden har ordet #26

Uden at gå alt for meget i detaljer omkring spillets kvalitet i dette efterår, kan jeg vist godt karakterisere spillet som svingende og ustabilt. FCK har simpelthen ikke formået, at slå sig fast i toppen af dansk fodbold, hvad angår spil og sportslige resultater. Derimod ligger klubben helt i top, hvad angår tilskuer antal og økonomi. Som det ser ud nu, ser det ud som om FCK er blevet den første Superliga klub i Danmark, der kan se bort fra transfer indtægter, dette er i sig selv positivt og noget meget få ville anse for realistisk for bare 1 eller 2 år siden.

Uden at gå alt for meget i detaljer omkring spillets kvalitet i dette efterår, kan jeg vist godt karakterisere spillet som svingende og ustabilt. FCK har simpelthen ikke formået, at slå sig fast i toppen af dansk fodbold, hvad angår spil og sportslige resultater. Derimod ligger klubben helt i top, hvad angår tilskuer antal og økonomi. Som det ser ud nu, ser det ud som om FCK er blevet den første Superliga klub i Danmark, der kan se bort fra transfer indtægter, dette er i sig selv positivt og noget meget få ville anse for realistisk for bare 1 eller 2 år siden. Lad os nu håbe, at vinterpausen kan give holdet den nødvendige stabilitet og hvem ved, måske vi kan se frem til et par forstærkninger af holdet i løbet af pausen.

På trods af de svingende resultater har Fan Club Afsnittet i Parken ikke mistet modet og støtten har været upåklagelig gennem hele efteråret. Selvfølgelig har der været enkelte mishagsytringer, men det skal der være plads til. Især når støtten forsætter med uformindsket styrke senere i kampen. Fan Club Afsnittet, der i starten kun strakte sig til C10-C11 er i dag vokset til fylde over halvdelen af nedre C og vokseværket ser ud til at forsætte. Det er dejligt at se, ligesom det er skønt at se flere og flere rejse sig på hele stadion, når vi synger ”Rejs Jer Op”.

Siden sidst har Hilda valgt, at rive teltpløkkerne op flytte til England, dette betyder også, at Hilda forlader sin post i FCKFC’s bestyrelse. Hilda erstattes af vores 1. suppleant Anders Larsen og vores 2. suppleant Per Lauritsen indtager suppleant stolen ved bestyrelsesmøderne. Herfra skal lyde en kæmpe tak til Hilda for hendes indsats for FCKFC i den forgangne tid og alt mulig held og lykke i fremtiden.

I sidste nr. af Brølet skrev jeg, at bestyrelsen ville søge om driftstilskud fra FOS (Folkeoplysningssekretariatet). Desværre har vi siden da gransket ansøgningsmaterialet fra FOS grundigt igennem og konstateret, at FCKFC’s aktiviteter ikke er tilskudsberettiget. Dette er selvfølge trist, men vi skal nok leve uden og under alle omstændigheder vil bestyrelsen ikke se bort fra muligheden for, ansøge om tilskud fra andre steder.

Som de fleste sikkert har regnet ud på nuværende tidspunkt, så fik Vi ikke vores nye kæmpebanner klar inden vinterpausen, men vi arbejder stadig på projektet og regner med, at det vil blive klar i løbet af vinteren, de tidligere nævnte opbevaringsproblemer er blevet løst, så dette er ikke længere nogen hindring for igen, at få nogle store bannere tilbage til Fan Club Afsnittet.

Til sidst vil jeg gerne benyttet lejligheden til at takke alle i FCKFC for et godt ”Fan år” og samtidig ønske alle en rigtig glædelig jul og et formidabelt godt nytår.

FCK Forever

Tomas

  • Brølet #26
    #26 Vinter 1999

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005