Formanden har ordet #21

F.C. København har ikke fået den bedste start på Superligaen, hvilket også har medført visse misfornøjede tilråb fra C-tribunen. Spillerne er selv klar over at det ikke er gået som det burde og flere af spillerne har også givet udtryk for at man godt kan forstå frustrationen blandt tilhængerne. De enkelte mishagsytringer kan vel betegnes som ok, når bare alle husker, at det er når holdet har en krise, at støtten er vigtigst. Denne støtte er også blevet givet til fulde, her tænker jeg specielt på hjemmekampen mod Levski Sofia og udebanekampen mod AaB.

F.C. København har ikke fået den bedste start på Superligaen, hvilket også har medført visse misfornøjede tilråb fra C-tribunen. Spillerne er selv klar over at det ikke er gået som det burde og flere af spillerne har også givet udtryk for at man godt kan forstå frustrationen blandt tilhængerne. De enkelte mishagsytringer kan vel betegnes som ok, når bare alle husker, at det er når holdet har en krise, at støtten er vigtigst. Denne støtte er også blevet givet til fulde, her tænker jeg specielt på hjemmekampen mod Levski Sofia og udebanekampen mod AaB. Til sidstnævnte kamp var der mere end 400 tilrejsende FCK fans, dette viser at opbakningen er i top og at FCK fans er blevet bedre til at tage med til udebanekampe.
Hvis vi alle bruger vores energi på at støtte holdet, så skal det nok vende og FCK vil atter være at finde i toppen af Superligaen.

Tirsdag den 6. oktober tog FCKFC hul på en ny tradition. Vi har nemlig fået vores egen aften i Sportscafeen. Dette betyder at der hver tirsdag aften kun vil være adgang for medlemmer af FCKFC. Øl og vand bliver solgt til billige priser (stor øl 20,- kr.), der er billig bowling, masser konkurrencer og besøg af spillere, trænere og andre interessante personer fra F.C. København.
Konkurrencerne byder på flotte præmier, hvor hovedgevinsten er en udebanetur med FCK til Europa Cup. Fan Club aften giver dig chancen for mødes med andre FCK fans og spillerne under hyggelige og afslappende forhold.

Langt om længe er holdbillede for 1998 blevet klar og det betyder, at alle der har ventet, i op mod 10 måneder, på et holdbillede endelig får et. F.C. København Fan Club beklager den lange ventetid, men desværre går ting ikke altid så hurtigt som de burde. Det nye holdbillede er indlagt i dette nummer af brølet.

F.C. København Fan Club har netop rundet 5.400 medlemmer, men vi skal være mindst 6000 inden årsskiftet, derfor har vi lavet en medlemskonkurrence, hvor det gælder om at skaffe medlemmer til FCKFC. Præmierne er flotte og chancen for vinde stiger i takt med det antal nye medlemmer du skaffer. Andetsteds i bladet kan du læse mere om denne konkurrence.

FCK forever Tomas

  • Brølet #21
    #21 Sommer 1998

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005