Formanden har ordet #20

Efter en hektisk afslutning på sæsonen kan vi konstatere det endte med bronze i Superligaen og en finaleplads i Compaq Cup.

Et resultat vi bør være tilfreds med, når vi tænker på at holdet ikke er 100 procent sammenspillet endnu. Der er ingen tvivl om at FCK vil være i stand til at komme igen og vinde alt hvad der er at vinde i den kommende sæson.

Sommerferien kalder og mon ikke vil alle trænger til et lille hvil. Men husk at FCK starter den nye sæson tidligt. Nemlig den 23. juli med en venskabskamp mod Ajax. En perfekt opvarmningskamp forud for den nye sæson. En sæson der gerne skulle stå i FCK's tegn.
Europacup deltagelse er en realitet og vi kan alle håbe på succes i denne omgang.

Som nævnt før, så er det en nødvendighed, at så mange som muligt bakker op omkring FCK, hvis holdet skal have succes i hjemlige andedam eller i Europa. Så begynd allerede nu at spare op til udebaneturene i efteråret. Med Storebæltsbroens åbning er der lagt op til en væsentlig kortere transporttid i forbindelse med kampene vest for Storebælt.

Til sidst vil jeg gerne takke alle de som har hjulpet til med arbejdet omkring fanklubben i den forgangne sæson og ønske alle i FCKFC en rigtig god sommerferie og husk nu at FCK og FCKFC har brug for din støtte.

FCK forever

Tomas

  • Brølet #20
    #20 Sommer 1998

Seneste om Brølet

Støt tifo - Mobilepay 80005